Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Marmoleum click Rosemary green 30x30 cm

€ 66,25 m²

Incl. btw
Beschikbaar:
Artikelnummer: 333355
Gratis afhalen in Alblasserdam, Nunspeet en meer locaties

Marmoleum click Rosemary green 30x30 cm 

Marmoleum click Rosemary green is eenvoudig zelf te leggen en bijzonder duurzaam en vriendelijk in onderhoud. De Marmoleum click Rosemary green is ideaal voor de woonkamer, slaapkamer, hal en speelkamer.Verkrijgbaar in de maat 30x30 cm. 

Marmoleum click Rosemary green installeert u vanwege het 5G Click-systeem in een handomdraai. De Marmoleum click panelen zijn mooi breed en laten n het klikken geen zichtbare naden achter. Het 9,8 mm dikke Marmoleum Click kan over elk type ondergrond worden gelegd, enige voorwaarde is dat de ondergrond vlak is. Het kurk onder de Marmoleum Click heeft een geluid reducerend effect.

Marmoleum click Rosemary green is ook beter voor mensen met een astmatische allergie of andere luchtwegaandoeningen. Dit omdat de Marmoleum Click vloer gemakkelijk stofvrij te houden is vanwege dat antistatische werking. 

15 jaar garantie op particulier gebruik.

Bekijk de Marmoleum Click vloeren collectie>>

Productgegevens

Afmeting van de panelen
30 x 30 cm
Dikte
9.8 mm
Pak inhoud
0,63 m²
Klik verbinding
Marmoleum click
Gebruiksklasse
23 (woning toepassing)
Uitvoering
Tegel 30 x 30
Geschikt voor vloerverwaming:
Ja
Levertijd
1-3 Werkdagen

Gerelateerde producten

Scroll