Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Bodiax pvc vloeren

Bodiax pvc vloeren

Bodiax pvc vloeren - Een Betaalbare en sfeervolle pvc vloer

Bodiax pvc vloeren zijn uniek, sterk en betaalbaar. De Bodiax PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en extreem stil wat zorgt voor optimaal comfort.

Goed om te weten is dat de Bodiax PVC stroken collectie een toplaag heeft van 0,50 of 0,55 mm dit verschilt per kwaliteit. Deze transparante beschermlaag is voorzien van een PUR finish en zorgt voor eenvoudiger onderhoud en een langere levensduur. De Bodiax pvc collectie bestaat uit 2 unieke collecties: De Bodiax Galaxy en de Bodiax Tempo collectie.

De Bodiax PVC vloeren hebben een breedte van 22,8 cm dit is uniek! Deze uitgebreide collectie van Bodiax PVC vloeren is verkrijgbaar bij Vloerenconcurrent.com voor een scherpe prijs. Vraag hiervoor naar de specale prijs. 

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Bodiax PVC vloeren.

Bekijk de Bodiax  pvc vloeren collectie>>

 

Scroll