Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Dryback Wood

Allura Dryback Wood

Allura Dryback Wood

De Allura Wood Luxe Vinyl tegels en stroken zijn ontworpen en geproduceerd in de Forbo fabriek in Nederland. Allura Wood pvc vloeren zijn niet voor niets een veel gemaakte keuze door architecten en projectinrichters. Door de maatvastheid en de productsamenstelling ben u verzekerd dat de vloer mooi blijft. De PUR- Finish geeft de vloer bescherming tegen krassen en andere gebruikssporen.

Bij de Allura is elke strook of tegel uniek, dit voorkomt herhaling in de Allura vloer en levert een natuurgetrouw resultaat op. Met de vele keuze mogelijkheden qua kleuren en formaten bent u verzekerd van de juiste kleur. De Allura dryback staan bekend om duurzaamheid en gemak. Zo wordt de Allura collectie geproduceerd met 100% groene stroom. Zo bestaat de pvc rug uit 30% gerecycled materiaal. De Allura pvc vloer staat bekent om zijn eenvoudig schoonmaak en onderhoud.

Bij de Allura wood hoeft u niet te denken aan een houten vloer met splinters, gekraak of gepiep. Met de Allura wood heeft u de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van mooie pvc vloer. Dankzij de 180 cm lange pvc stroken is de Allura wood niet van een echte houten vloer te onderschijden. De Allura wood is ook te leggen in een visgraat of een Hongaarse punt patroon.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure dryback.

Bekijk de verschillende Allura collecties >>

Scroll