Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Dryback Abstract

Allura Dryback Abstract

Allura Dryback Abstract

De Allura Dryback Abstract Luxe Vinyl tegels en stroken zijn ontworpen en geproduceerd in de Forbo fabriek in Nederland. Allura Abstract pvc vloeren zijn niet voor niets een veel gemaakte keuze door architecten en projectinrichters. Door de maatvastheid en de productsamenstelling ben u verzekerd dat de vloer mooi blijft. De PUR- Finish geeft de vloer bescherming tegen krassen en andere gebruikssporen.

Bij de Allura is elke strook of tegel uniek, dit voorkomt herhaling in de Allura vloer en levert een natuurgetrouw resultaat op. Met de vele keuze mogelijkheden qua kleuren en formaten bent u verzekerd van de juiste kleur. De Allura Abstract dryback staan bekend om duurzaamheid en gemak. Zo wordt de Allura collectie geproduceerd met 100% groene stroom. Zo bestaat de pvc rug uit 30% gerecycled materiaal. De Allura pvc vloer staat bekent om zijn eenvoudig schoonmaak en onderhoud.

Allura Abstract biedt unieke kleuren die gemaakt zijn om van te houden. Met de Allura Abstract heeft u keuze uit een Metaallook, origami patronen en een sterrenhemel als dessin. 

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure dryback Abstract.

Bekijk de verschillende Allura collecties >>


Scroll