Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Flex Losleg Stone

Allura Flex Losleg Stone

Forbo allura Flex losleg Stone - Verzekerd van een mooi steendessins - 

Allura Flex losleg Stone is een vloer die ideaal is voor projecten waar een snelle en eenvoudige installatie van groot belang is. Allura Flex losleg Stone wordt ontworpen en geproduceerd in de Forbo-fabriek in Coevorden. De Stone tegels zijn eenvoudig, los te installeren (zie de installatie instructies in de bijlage). De stroken zijn extra maatvast, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Dankzij de kwaliteit wordt de Allura flex losleg Stone niet voor niets gekozen onder project – binnen huis architecten. De Allura Flex stone losleg heeft een levensechte steenlook, maar voelt prettig en confortabel aan. Door de subtiele en neutrale steendessins van de Allura Flex losleg collectie, kunnen tegel toegepast worden in een veelheid van ruimtens. Deze nieuwe collectie sluit perfect aan bij de huidige trends en de wensen en eisen van de architect en consument.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure Flex losleg Stone.
Bekijk de verschillende Allura collecties >>

 

Scroll