Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Flex Losleg Abstract

Allura Flex Losleg Abstract

Allura Flex losleg Abstract - Verzekerd van een unieke vloer - 

Allura Flex losleg Abstract is een vloer die ideaal is voor projecten waar een snelle en eenvoudige installatie van groot belang is. Allura Flex losleg Abstract wordt ontworpen en geproduceerd in de Forbo-fabriek in Coevorden. De Abstract tegels zijn eenvoudig, los te installeren (zie de installatie instructies in de bijlage). De stroken zijn extra maatvast, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Dankzij de kwaliteit wordt de Allura flex losleg Abstract niet voor niets gekozen onder project – binnen huis architecten. De Allura Flex Abstract losleg heeft een levensechte steenlook, maar voelt prettig en confortabel aan. De Allura Flex losleg Abstract is uniek door zijn warme textieldessins tot stoere metaallooks en heldere kleuren. Deze nieuwe collectie sluit perfect aan bij de huidige trends en de wensen en eisen van de architect en consument.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure Flex losleg Abstract.
Bekijk de verschillende Allura collecties >>

 

Scroll