Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Flex 0.55

Allura Flex 0.55 - Loose lay tegels -

De Allura flex is uniek dankzij zijn eindeloze tegel combinaties en zijn snel en makkelijk installatie. De Allura flex 0.55 mm toplaag is ideaal voor renovatieprojecten en verhoogde vloeren waarbij een snelle installatie gewenst is. Met de Multi- layer maatvast high teck Allura tegels heeft u de laatste vloertrend in huis. Allura Flex 0.55 is ontworpen en gemaakt in ons mooie Nederland en wel in de Forbofabriek in Coevorden. Met een slijtlaag van 0,55 mm bent u verzekerd van een zeer hoogwaardige Allura pvc vloer.

De Alllura is verkrijgbaar in de Allura flex 0.55 Wood en de Allura flex 0.55 Stone.

De Allura flex 0.55 Wood zijn beschikbaar in 3 formaten: 20 x 100, 20 x 120 en 28 x 150 cm. De Allura flex 0.55 Wood is geschikt voor kantoren en retail ruimtes. Het hout disign heeft een natuurlijk uiterlijk en is versterkt met een PUR toplaag die voor een authentiek mat oppervlak zorgt. Dit zorgt voor een gemakkelijk onderhoud.

De Allura Flex 0.55 stone is ook beschikbaar in 3 formaten: 50x50 , 50x75 en 80x80 cm. De Allura Flex tegels zijn speciaal ontworpen voor een installatie met kleefpasta in plaats van een permanente lijm. Allura Flex stone heeft de oplossing voor een snelle installatie indien gewenst.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure Flex Stone of Wood .
Bekijk de verschillende Allura collecties >>

 

Allura Flex 0.55

Scroll