Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Flex 0.55 Wood

Allura Flex 0.55 Wood

Allura Flex 0.55 Wood - Loose lay tegels -

De Allura flex is uniek dankzij zijn eindeloze tegel combinaties en zijn snel en makkelijk instalatie. De Allura flex 0.55 wood is ideaal voor renovatieprojecten en verhoogde vloeren waar een snelle installatie gewenst is. Met de Multi- layer maatvast high teck Allura Wood tegels heeft u de laatste vloertrend in huis. Allura Flex 0.55 Wood is ontworpen en gemaakt in ons mooie Nederland en wel in de Forbofabriek in Coevorden. Met een slijtlaag van 0,55 mm bent u verzekerd van een zeer hoogwaardige Allura Flex Wood vloer.

De Allura flex 0.55 Wood zijn beschikbaar in 3 formaten: 20 x 100, 20 x 120 en 28 x 150 cm. De Allura flex 0.55 Wood is geschikt voor kantoren en retail ruimtes. Het hout disign heeft een natuurlijk uiterlijk en is versterkt met een PUR toplaag die voor een authentiek mat oppervlak zorgt dit zorgt voor een makkelijk onderhoud.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure Flex Wood.

Bekijk de verschillende Allura collecties >>
Scroll