Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Aanbieding!
€ 51,70 € 42,02 per m²
Allura Click

Allura Click

Allura Click Design om op te leven

De Allura van Forbo bestaat uit 38 unieke dessins met hout en steen looks. De Allura heeft een oersterke en stabiele pvc clicksysteem. De Allura click collectie staat bekend om zijn maatvastheid, waardoor u verzekerd bent van een blijvende mooie Allura click vloer. De Allura click is tot 150 m2 aan één stuk te leggen. Allura click is ontworpen en gemaakt in ons mooie Nederland en wel in de Forbofabriek in Coevorden. Met een slijtlaag van 0,55 mm bent u verzekerd van een zeer hoogwaardige pvc vloer.

Installatie Allura click

De Allura Click Underlay ondervloer is speciaal ontwikkeld voor de zwevende Allura click pvc vloeren. De Allura Click ondervloer heeft een geluid reducerende werking.  Dankzij het Allura Click systeem zijn de Allura click vloeren erg gemakkelijk om zelf te leggen.
Wel is het erg belangrijk om de Allura click vloeren goed te laten acclimatiseren voor dat u gaat leggen. Lees voor meer informatie de Allura click leginstructies.
 Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure click pvc vloer.
Bekijk de verschillende Allura collecties >> 
Scroll