Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Allura Love Life Click

Allura Love Life Click

Allura Love Life Click - Oersterk van kwaliteit -

De Allura Love Life Click is de oersterke pvc click vloer. Dankzij de 0,40 dikke slijtlaag is de Allura geschikt voor intensief woongebruik. De Allura Love Life Click  is eenvoudig zelf te leggen dankzij het geweldige click systeem van Forbo. Allura Love Life Click  is ontworpen en gemaakt in ons mooie Nederland en wel in de Forbofabriek in Coevorden. Voor geluidsreductie adviseren wij altijd de juiste ondervloer te gebruiken. Zie de bijlage voor de Forbo Allura click leginstructies.

De Allura Click Underlay ondervloer is speciaal ontwikkeld voor de zwevende Allura Love Life Click pvc vloeren. De Allura Love Life Click ondervloer heeft een geluid reducerende werking.  

Wel is het erg belangrijk om de Allura Love Life click vloeren goed te laten acclimatiseren voor dat u gaat leggen. Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Allure click pvc vloer.

Maar liefst 15 jaar garantie

Bekijk de Allura Love Life collectie >>

Scroll