Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Marmoleum Click Marmoleum Click

Marmoleum click – De natuurlijke click vloer

Marmoleum click is laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag.  De Marmoleum click vloeren zijn verkrijgbaar in 23 unieke kleuren en worden geleverd in 30x30 cm, 30x60 cm, en 30x90 cm panelen.
Marmoleum click installeert u vanwege het 5G Click-systeem in een handomdraai. De marmoleum click panelen zijn mooi breed en laten  bij het klikken geen zichtbare naden achter. Het 9,8 mm dikke Marmoleum Click kan over elk type ondergrond worden gelegd, enige voorwaarde is dat de ondergrond vlak moet zijn. De kurk onder de Marmoleum Click heeft een geluid reducerend effect.
Marmoleum Click is dan ook gemaakt met de allerbeste natuurlijke grondstoffen zoals: lijnzaadolie, hars, kalk, jute en milieuvriendelijke pigmenten. Dit maakt Marmoleum click tot een van de meest natuurlijke en duurzame vloeren.
Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Marmoleum Click vloer.
Bekijk de Marmoleum Click vloeren collectie>>

Filteren op

Actieve filters

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 9,00 - € 126,00

Scroll