Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Montinique laminaat Montinique laminaat

Montinique laminaat - Dé vloer met de natuurlijke uitstraling-

Montinique laminaat heeft een extra slijtvaste toplaag. Montinique laminaat wordt in de EU geproduceerd en voldoet aan hoge kwaliteitseisen om deze reden wordt Montinique laminaat niet voor niets gekozen door project-inrichters en architecten. Montinique laminaat is geschikt voor intensief woonkamer gebruik. Dankzij het Safe-Lock Pro klik verbinding is het Montinique laminaat eenvoudig zelf te leggen en gemakkelijk te onderhouden. 

Montinique laminaat is verkrijgbaar in een XS maatvoering t/m XXL maatvoering. Met de XXL afmeting heeft u een planklengte van maar liefst 2.20 mtr. Dit in combinatie met een extra brede laminaatplank van 24,3cm is dit zeer uniek. Dit alles geeft de Montinique laminaatvloer de absolute natuurlijke uitstraling en goed design.

Om de puntjes op de ï te zetten zijn de laminaatplanken uit de Montinique laminaat collectie rondom afgeschuinde lange en kopse kanten. Dit alles geeft de charme van een echte houten plankenvloer. Bij Vloerenconcurrent.com besteld u gemakkelijk en voordelig uw Montinique laminaatvloer.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Montinique Laminaatvloeren.

Bekijk de Montinique laminaatvloeren collecties >>

Scroll