Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

PVC vloer lijm: verkrijgbaar vanaf €49,95 per 6kg

De juiste PVC vloer lijm is de basis voor een mooi gelegde PVC vloer. Maar hoe weet je welke PVC vloerlijm geschikt is voor jouw droomvloer? Er bestaan diverse soorten lijm voor PVC, maar niet elke lijm is geschikt voor elke soort PVC vloer. Gebruik je de juiste lijm voor je PVC vloer, dan kleven hier heel wat voordelen aan.

404

Oops! Deze pagina is helaas niet gevonden.

Zoek opnieuw
PVC vloer lijm

Verschillende soorten PVC vloerlijm

Wanneer u kijkt naar lijm voor de PVC vloer in ons assortiment, ziet u dat wij diverse opties aanbieden. U kunt uw PVC vloer verlijmen met lijmsoorten als:

 •  - PVC vloerlijm Eurocol 540 Eurosafe Special: deze PVC vloerlijm is geschikt voor alle soorten PVC vloeren
 •  - PF55 PVC lijm vloer: deze hechting is bedoeld voor PVS stroken en tegels van merken als Mflor, Beautifloor, Ambiant, Allura, Therdex en Berry Alloc pvc
 •  - Quick Step Livyn PVC lijm: deze lijm is een oplosmiddelvrij hechtmiddel. De lijm, is geschikt voor hechting op poreuze ondergronden

Het allermooiste PVC is pas echt mooi wanneer deze op een juiste wijze is gelegd. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Eén van deze factoren is werken met het juiste gereedschap. Een ander niet onbelangrijke factor is dat diegene die de PVC legt rekening houdt met het dessin. Deze dient mooi in elkaar over te lopen. Bijvoorbeeld in het geval u voor PVC heeft gekozen met een natuurgetrouwe houtlook of voor een fantasiedessin. De belangrijkste factor – en een vaak vergeten aspect – is het gebruik van de juiste soort PVC vloer lijm.

 •  - De juiste PVC lijm voorkomt kiervorming
 •  - Is gemakkelijk uitstrijkbaar en loopt niet uit
 •  - PVC vloerlijm heeft een hoge kleefkracht
 •  - Een PVC vloer verlijmen werkt het prettigst met een emissiearme en geur neutrale PVC vloer lijm

Zelf uw PVC vloer verlijmen

Wilt u zelf uw PVC vloer leggen, dan adviseren we de PVC vloerlijm aan te brengen met een fijne lijmkam. De kam zorgt ervoor dat u de perfecte hoeveelheid lijm kunt uitsmeren. Met behulp van de lijmkam gaat dit zeer gelijkmatig. In tegenstelling tot PVC lijm voor poreuze ondergronden kunt u de toplaag bij niet-poreuze ondergronden halfnat verlijmen. Een halfnatte lijm is een perfecte basis voor de eindvloer van PVC. Om te controleren of de lijm lichtelijk nat is, kunt u met een vinger het lijmbed aanraken en uw vinger weer terughalen. Geeft de PVC vloer lijm weerstand, dan heeft de lijm een goede consistentie bereikt. U kunt uw PVC vloer verlijmen.

Uw voordelen bij legservice

Wanneer PVC vloeren in een te natte lijm worden gelegd, kan het gebeuren dat stroken of tegels gaan verschuiven tijdens de verwerking ervan. Ook is de kans groot dat de PVC vloerlijm tussen de naden kruipt waardoor deze niet goed aansluiten of snel vies worden. Wilt u dit voorkomen? Dan is het wellicht een beter idee om het aanbrengen van de lijm voor de PVC vloer en de installatie van uw PVC vloer over te laten aan professionals. Maakt u gebruik van ons legservice, dan geniet u van voordelen als:

 •  - 15+ jaar legervaring
 •  - Gratis verzending vanaf €150,-
 •  - Deskundig advies op maat
 •  - Kwalitatief hoogstaande materialen

Filteren op

Actieve filters

Scroll