Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Beautifloor laminaat

Beautifloor laminaat is een echte sfeerbrenger door de stijlvolle en natuurlijke houtstructuren. Deze laminaatvloeren zijn van goede kwaliteit én voordelig. Wie wilt dat nu niet? Kijk snel verder op deze pagina en ontdek de droomvloer voor in huis of op kantoor.

Beautifloor laminaat Beautifloor laminaat

De voordelen van Beautifloor laminaat op een rijtje:

  • Natuurlijke houtstructuren
  • Sterke slijtlaag
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Uniclic systeem
  • Onderhoudsvriendelijk

Hoe onderhoud ik Beautifloor laminaat?

Beautifloor laminaat is vooral ideaal als schoonmaken niet bovenaan het hobby-lijstje staat. Dankzij de vuilafstotende laag blijft er weinig vuil aan de vloer plakken. Hoe onderhoud je deze Beautifloor laminaat vloer het beste? Heel eenvoudig. Haal regelmatig de stofzuiger en vervolgens een vochtige dweil eroverheen en de vloer straalt weer als een zonnetje. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom wordt aangeraden om een goede inloop- of droogloopmat bij de buitendeuren te leggen en de schoenen niet binnen te dragen. Op deze manier komt er zo min mogelijk vuil en vocht binnen en blijft uw Beautifloor laminaatvloer in goede staat.

3x collecties Beautifloor laminaat

Beautifloor laminaat bestaat uit drie verschillende collecties. Elke collectie heeft zijn eigen charmes en kwaliteiten. Dat betekent ook een verschil in prijs tussen de diverse Beautifloor laminaat vloeren.

  • Ardennen: Deze collectie van Beautifloor laminaat is afgewerkt zonder V-groef. Dit klinkt als een nadeel, maar dat is het zeker niet. Doordat het laminaat geen V-groef heeft, sluit het naadloos op elkaar aan. Zo wordt de vloer één mooi geheel. Deze laminaatcollectie is te koop vanaf €15.49 p/m².
  • West-Vlaanderen: Deze vloer beschikt over een impression-voeg, ookwel een 0-groef genoemd. Het voordeel hiervan: de vloer krijgt een extra dimensie. De impressie-voeg bevat namelijk een geaccentueerde lijn aan de zijkant van de plank, waardoor de planken beter van elkaar te onderscheiden zijn. Deze laminaatcollectie is te koop vanaf €19.99 p/m².
  • Henegouwen: Deze serie van Beautifloor laminaat heeft extra brede planken. Het effect hiervan is dat de ruimte groter lijkt. Bredere planken betekent ook minder V-groeven. En dát is de laatste jaren nu juist een veel voorkomende look. Deze laminaatcollectie is te koop vanaf €21.95 p/m².

Bestel nu via vloerenconcurrent.com

Bestel nu gemakkelijk en voordelig Beautifloor laminaat op vloerenconcurrent.com. Heeft u professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent.com geeft u geheel vrijblijvend advies, dus neem snel contact op en vindt zo de juiste Beautifloor laminaatvloer.

Tip: Inspiratie nodig voor uw laminaat vloer? Bekijk eens deze uitgelichte merken: 

Scroll