Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Beautifloor laminaat Beautifloor laminaat

Beautifloor laminaat – een echte sfeerbrengen in uw huis!

Beautifloor laminaat is een echte sfeerbrenger in uw huis door de stijlvolle en natuurlijke structuren. Met de unieke Beautifloor laminaatcollectie heeft u een ruime keuze uit warme en trendy laminaatkleuren. Houdt u van donkere kleuren en natuurlijke structuren? Gaat uw voorkeur uit naar een classicae of moderne stijl? Beautifloor laminaat heeft het in zijn assortiment! Grote kans dat uw voeten zich binnenkort in huis voortbewegen over het laminaat van Beautifloor.

De Beautifloor laminaatvloeren zijn geschikt voor vrijwel alle gelegenheden en ruimtes. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer en speelkamer. U kunt kleine kinderen heerlijk op een Beautifloor laminaatvloer laten spelen zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat zij krassen op uw vloer zullen veroorzaken.

Tevens zijn Beautifloor laminaatvloeren geschikt voor commercieel gebruik. Denk hierbij aan kantoorruimten, winkels en restaurants. Het laminaat van Beautifloor is dynamisch, comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Voor Beautifloor laminaat is het voldoende om er even met de stofzuiger of de dweil over te gaan.

Dankzij het Uniclic Kliksysteem is het Beautifloor laminaat snel en gemakkelijk te leggen. Wilt u in de winter verwelkomd worden door een warme vloer wanneer u uit de kou komt? Beautifloor laminaat en vloerverwarming gaan prima samen.

De Beautifloor laminaatcollectie heeft drie verschillende collecties, elk met zijn eigen bijzonderheden. Het gaat hier om de Ardennen en West Vlaanderen. Velerlei collecties betekent natuurlijk prijsverschil. De Ardennencollectie is vanaf €15,95 p/m2 al te koop. De West- Vlaanderen vanaf €19,99 p/m2. 

Kortom, de naam Beautifloor laminaat zegt het al: prachtig laminaat voor een scherpe prijs.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Beautifloor. Vraag nu snel een offerte aan. 

Bekijk de Beautifloor Laminaatvloeren collectie>>

Scroll