Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Quick-Step Laminaat – Stijlvolle laminaatvloeren

Quick-Step blijft continue innoveren en is steeds weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de vloer van uw dromen te fabriceren. Het brede assortiment van Quick-Step bestaat uit veel verschillende kleuren en natuurlijke structuren wat ervoor zorgt dat Quick-Step laminaatvloeren een karaktervolle sfeer geven aan uw huiskamer. Quick-Step laminaatvloeren is niet alleen geschikt voor uw huiskamer, ook slaapkamers, gangen, trappen, kantoren, restaurants en zelfs badkamers kunt u beleggen met de stijlvolle vloeren van Quick-Step.

Quick-Step laminaat Quick-Step laminaat

Quick-Step staat voor kwaliteit

De Quick-Step laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. De vloeren zijn krasbestendig en opgewassen tegen een stootje. Dat blijkt ook wel want afhankelijk van de kwaliteitsvloer die u kiest, biedt Quick-Step 5 tot zelf 25 jaar garantie.

Wilt u een laminaat vloer kopen? Bekijk eens de ruime collectie van Quick-Step Laminaatvloeren:

Quick-Step Arte Laminaatcollectie

De Quick-Step Arte laminaatcollectie bestaat uit vierkante tegels met voegen. De structuur en kleur zorgen ervoor dat het nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden is. Met een dikte van 9,5mm behoort de Quick-Step Arte tot een van de sterkste kwaliteit laminaatvloeren. De Quick-Step Arte collectie is multi toepasbaar; van woonkamer tot slaapkamer, van keuken tot badkamer en van kantoor tot restaurant.

Bekijk de Quick-Step Arte laminaatcollectie>>

Quick-Step Classic Laminaat

De Quick-Step Classic laminaat collectie bestaat uit standaard planken, hierbij heeft u de keuze; met- of zonder voegen. Door de levensechte decors is de Quick-Step classic bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Deze Quick-Step Classic vloer zorgt er dan ook voor een karakteristieke sfeer in uw huiskamer te realiseren.

Bekijk de QuickStep Classic laminaatcollectie>>

Quick-Step Creo Laminaatvloer

De Quick-Step Creo laminaatvloer bestaat uit een standaard plank van 120 x 19 cm en zijn zonder voegen. De Quick-Step Creo collectie bestaat uit een uitgebreid kleurenassortiment, zo kunt u onder andere kiezen uit; Witte eik charlotte, Bruine eik charlotte, Eik natuur virginia, Grijze eik tennessee, Beige eik louisiana, Lichte eik tennessee, Eik natuur tennesse en Eik natuur louisiana. De Quick-Step Creo laminaatcollectie is prima geschikt voor in uw slaapkamer of hobbykamer. Deze Quick-Step kwaliteitsvloer biedt u maar liefst 20 jaar garantie.

Bekijk de Quick-Step Creo laminaatcollectie>>

Quick-Step Eligna laminaatcollectie

De Eligna Quick-Step Laminaatcollectie heeft een uitstekend evenwicht tussen lengte en breedte. De Quick-Step Eligna collectie heeft ook een “Wide” variant die bestaat uit een extra brede en lange plank (138 x 19 cm) zonder voegen. De Quick-Step Eligna collectie heeft een uitgebreide kleurenvariatie om de sfeer in uw huis en woonkamer net iets extra’s te geven. De Quick-step Eligna laminaat collectie is voorzien van een hydro seal dit maakt de laminaatvloer zelfs waterbestendig.  

Bekijk de QuickStep Eligna laminaatcollectie>>

Quick-Step Elite Laminaatcollectie

Met de Quick-Step Elite laminaatcollectie heeft u een laminaatvloer met mooie lange planken, inclusief voegen. De Elite collectie is door zijn natuurlijke structuren bijna niet van een echte houtenvloer te onderscheiden. Omdat deze laminaavtcollectie zoveel te bieden heeft, wat betreft kleuren en structuren, bestaat er grote kans dat u binnen deze Quick-Step collectie de vloer van uw dromen ziet. Bekijk de

Quick-Step Elite laminaatcollectie>>

Quick-Step Exquisa Collectie

De Quick-Step Exquisa collectie is een rechthoekige tegel met voegen en is bijna niet van een echte tegelvloer te onderscheiden door de levensechte structuren die zijn gebruikt. De Quick-Step Exquisa collectie is verkrijgbaar in leisteen, keramiek, tivoli en ambachtelijk textiel.

Bekijk de Quick-Step Exquisa laminaatcollectie>>

Quick-Step Impressive Ultra Collectie

De Quick-Step Impressive Ultra collectie is verkrijgbaar in twee verschillende diktes, in 8 mm en 12 mm. De Quick-Step Impressive Ultra collectie is het meest natuurlijke en waterbestendigste laminaat ooit. Deze laminaatvloer wordt vaak toegepast bij projecten maar is ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes waaronder uw badkamers en toiletten.

Bekijk de Quick-Step Impressive laminaatcollectie>>

Quick-Step Largo Collectie

De Quick-Step Largo laminaatvloer is uniek door zijn lange lengte van 205 cm en zijn brede plank van 20,5 cm. Met deze extra lange brede planken kunt u met de Quick-Step Largocollectie een prachtige open en ruime look creëren. Tevens is deze laminaatvloer voorzien van een microvoeg.

Bekijk de QuickStep Largo laminaatcollectie>>

Quick-Step Classic laminaat nu met Hydroseal 
Maak kennis met de nieuwste generatie laminaatvloeren! De Hydroseal collecties van Quick-Step zijn voorzien van een waterafstotende bovenlaag, waardoor de vloeren 100% waterdicht zijn. Naast de Majestic, Impressive, Impressive Ultra en Eligna, is nu ook de Classic aan de Hydroseal collectie toegevoegd. 

Dankzij de innovatieve, waterafstotende Hydroseal coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echt waterbestendige laminaatvloeren ter wereld. Het vloeroppervlak is volledig dicht, zodat bacteriën, vuil en vlekken geen kans krijgen om in de vloer te dringen. U kunt ze gewoon schoonvegen met een vochtige doek. Ook kunnen alle Quick-Step Hydroseal vloeren in vochtige ruimtes worden gebruikt.

Een evenwichtige combinatie
De Classic collectie biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk gevoel. De standaardplanken van 8 mm bieden diverse afwerkingsmogelijkheden en met een Impression voeg bij vele dessins worden de planken op een subtiele manier benadrukt.

Alle voordelen op een rij:

  • Brede waaier aan prachtige patronen en kleuren. 
  • Waterbestendig.
  • Krasbestendig dankzij Scratch Guard.
  • Uiterst sterk en duurzaam kliksysteem.
  • Afgedichte toplaag die eenvoudig te reinigen is. 
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Tot wel 25 jaar garantie.

Bij Vloerenconcurrent.com kunt u Quick Step laminaat kopen. Twijfelt u nog? Bekijk eens pareltjes als Montinique laminaat en Douwes Dekker laminaat.

Scroll