Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Ambiant Laminaat

Ambiant Laminaat

Ambiant Laminaat – Stijlvolle en tijdloze laminaatvloeren

Ambiant is leverancier van onder andere laminaat-, parket-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en staat erom bekend de gehele collecte volledig af te stemmen op uw wensen. Om dit te kunnen waarmaken houd Ambiant zich aan een paar belangrijke kernwaarden: eerlijkheid, betrouwbaarheid en value for money, in andere woorden, elke ambiant (laminaat)vloer is van hoogwaardige kwaliteit en wordt aangeboden voor een passende prijs.

De uitgebreide collectie van Ambiant Laminaat

Ambiant Laminaat heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige laminaatvloeren. De uitgebreide collectie van Ambiant Laminaat is opgedeeld in de Ambiant Elite collection, Ambiant Explore collection, Ambiant Karlstad collection, Ambaint Platinum collection, Ambiant Coast collection, Ambiant Ingelstad Collection, Ambiant Massive collection, Ambiant Vitage collection, Ambiant Elite XXL collection en de Ambiant Expression collection. Met deze uitgebreide Ambiant collecties kunt u elke gewenste sfeer in uw huis realiseren.

De Explore collection van Ambiant Laminaat

De Explore collection van Ambiant Laminaat is een klassieker voor uw woning. Door de bredere stroken van 19,4 cm sluit deze eiken laminaatvloer perfect aan bij een landelijke chique sfeer.

Bekijk de Ambiant Explore collection >>

De Elite XXL collection van Ambiant Laminaat

Met deze Elite collection van Ambiant verhoogd u het wooncomfort van uw bovenverdieping aanzienlijk. De Elite collectie is speciaal ontworpen voor de bovenverdiepingen en is ideaal voor de slaapkamers,studeerkamers en gangen.

Bekijk de Ambiant Elite collection >>

De Expression collection van Ambiant Laminaat

Een echte natuursteen look, maar dan van Ambiant Laminaat. De Expression collectie van Ambiant Laminaat lijkt sprekend op natuursteen door de overtuigende kleurnuances en het Voelbare reliëf. De stoere uitstraling van deze Ambiant collectie past bij zowel warme houten meubels als hightech hoogglans.

Bekijk de Ambiant Expression collection >>

De Vintage,Coast, Explore, Karlstad, Platinum, Ingelstad, en Massive collection van Ambiant Laminaat

Deze collecties van Ambiant Laminaat zijn ontwikkeld om op geleefd te worden. Een prachtige laminaatvloer waarbij u niet voortdurend op de hoede hoeft te zijn voor een vlek of kras. Deze vloeren zijn namelijk kras en vlekbestendig.

Bekijk de verschillende collecties >>

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Ambiant Laminaatvloeren.

Scroll