Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Berry Alloc laminaat Berry Alloc laminaat

Berry Alloc Laminaat is uniek door zijn uitstraling en uniek door zijn kwaliteit

Berry Alloc laminaat zijn duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten. Bij Berry Alloc laminaat heeft u de keuze uit extra lange planken, brede planken en smalle planken. Berry Alloc laminaat is voorzien van Best Loc X-Treme of Best Loc voor het gemak bij de installatie (bespaart u tot 30% tijd). Berry Alloc is hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden.

De Berry Alloc laminaatvloeren zijn geschikt voor vrijwel alle gelegenheden en ruimtes. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer en speelkamer. U kunt kleine kinderen heerlijk op een Berry Alloc laminaatvloer laten spelen zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat zij krassen op uw vloer zullen veroorzaken.

Laminaat is verkrijgbaar in een enorme variëteit aan hout- en steenafwerkingen met een natuurlijke, levensechte aanblik en schakeringen die bij je kleurenschema passen. Sommige collecties zijn zelfs verkrijgbaar met een unieke waterafstotende coating. Dat betekent dat er voor elke kamer in huis, ook voor de keuken, badkamer en nutsruimten, een perfecte vloer van laminaat bestaat. Laminaat is voor veel mensen een betere keuze dan een traditionele vloer van hout, tegels of tapijt.

Kortom, de naam Berry Alloc laminaat zegt het al: prachtig laminaat voor een scherpe prijs.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Berry Alloc laminaatvloer.

Bekijk de Berry Alloc laminaatvloeren collectie>>>

Scroll