Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Ambiant PVC vloeren

Ambiant PVC vloeren

Ambiant PVC vloeren – De mooiste PVC vloeren voor uw woning

Ambiant PVC vloeren: voelt goed, klinkt goed, oogt goed. Comfortabele en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen, dat is Ambiant PVC vloeren. De Ambiant PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en extreem stil wat zorgt voor optimaal comfort.

De Ambiant PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen,Deze uitgebreide collectie van Ambiant PVC vloeren is verkrijgbaar bij Vloerenconcurrent.com voor een scherpe prijs.

Goed om te weten is dat de Ambiant PVC stroken collectie een toplaag heeft van 0,30 mm en 0,55 mm dit verschild per kwaliteit deze transparante beschermlaag is voorzien van een PUR finish en zorgt voor eenvoudiger onderhoud en een langere levensduur.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Ambiant PVC vloeren.

Bekijk de Ambiant PVC vloeren collectie>>

Scroll