Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

mFLOR pvc vloer bestellen: vanaf €26,96 per m2!

mFLOR PVC kopen? Vloerenconcurrent.com heeft een uitgebreide collectie mFLOR PVC. Dit bekende PVC-merk brengt met zijn kwaliteitsvloeren sfeer in uw huis of kantoor. En dat voor een voordelige prijs. Scrol verder op deze pagina en ontdek de vloer die bij uw interieur past.

Mflor PVC vloeren Mflor PVC vloeren

Voordelen mFLOR PVC

Een nieuwe vloer aanschaffen is een grote investering. Kies daarom heel bewust uw vloer. Wij helpen u hier graag mee verder door de voordelen van mFLOR PVC op een rijtje te zetten.

 •  - A kwaliteit
 •  - Natuurlijke kleuren en structuren
 •  - Duurzaam, milieubewust en veilig
 •  - Onderhoudsvriendelijk
 •  - Geluiddempend
 •  - Waterbestendig
 •  - Geschikt voor vloerverwarming
 •  - ftalaatvrije PVC
 •  - 20 (!) jaar garantie

Wat houden deze voordelen van de mFLOR pvc vloer exact in? Wij leggen de opgesomde voordelen graag verder aan u uit:

A kwaliteit

Als je mFLOR PVC zegt, zeg je kwaliteit. De A kwaliteit is te danken aan de sterke PU slijtlaag, het duurzame materiaal en de voelbare houtstructuren. Een bijkomend voordeel: de PU slijtlaag zorgt voor een trendy matte afwerking.

Natuurlijke kleuren en structuren

De mFLOR pvc vloer is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. De natuurlijke kleuren geeft het interieur een warme uitstraling. Ook de houtstructuren en bijna levensechte knoesten zijn opvallend mooi en maken deze collectie helemaal compleet.

Duurzaam, milieubewust en veilig

mFLOR PVC is duurzaam en milieubewust geproduceerd. mFLOR pvc stelt heel bewust de vloeren samen en vindt duurzaamheid uiterst belangrijk. Zo beschikt dit merk over de ISO-14001 certificering. Dit houdt in dat de wet- en regelgeving wordt nageleefd en dat de productie van de vloeren neutraal is voor de lokale omgeving. Daarnaast voldoen de mFLOR pvc vloeren aan de eisen van ‘European Chemicals Agency (ECHA). Deze organisatie waarborgt de veiligheid van de producten.

Onderhoudsvriendelijk

Wie wilt dat niet, een onderhoudsvriendelijke vloer. De mFLOR PVC vloer is heel eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. En chemische stoffen zijn overbodig. Scrol verder naar beneden voor de beste onderhoudstips.

Geluiddempend

Loopgeluiden worden bij de mFLOR pvc vloerencollectie geminimaliseerd. Dankzij de veerkrachtige PVC rug is de vloer geluiddempend en loopt het comfortabel. Handig voor drukke ruimtes.

Waterbestendig

mFLOR PVC is waterbestendig en daarom extra geschikt voor welke ruimte dan ook: van kantoor tot woonkamer, van toilet tot keuken en badkamer.

Geschikt voor vloerverwarming

De vloer houdt van nature warmte vast, wat er voor zorgt dat de vloer nooit ijskoud aan zal voelen. Kan de vloer maar niet warm genoeg zijn? De mFLOR pvc vloer is ook geschikt voor vloerverwarming.

ftalaatvrije PVC

De PVC vloeren van mFLOR zijn ftalaatvrij. Dit betekent dat er in het productieproces geen gebruik is gemaakt van deze chemische stoffen. Wel zo fijn voor uzelf en het milieu.

20 (!) jaar garantie

mFLOR PVC biedt maar liefst 20 jaar garantie. Zo kunt u extra lang genieten van deze stijlvolle droomvloer.

Wat kost mFLOR?

PVC van mFLOR, dat klinkt aanlokkelijk. Zeker nu u de scala aan voordelen weet. Maar, wat is van de mFLOR pvc vloer de prijs? Het prijskaartje is niet onbelangrijk. Gelukkig hebben wij voor vrijwel ieder budget een pvc vloer van mFLOR. Vanaf €26,96 per m2 is de pvc vloer van mFLOr al te bestellen. Dat is voor een kwalitatieve pvc vloer een heel lage prijs. Houdt ook onze pvc vloer mFLOR aanbieding in de gaten. Regelmatig lopen er aanbiedingen. Extra scherp geprijsd. Dat mag u ook wel verwachten van dé Vloerenconcurrent. Wilt u de mFLOR pvc vloer prijs goed inschatten, dan is het belangrijk om ook andere prijsfactoren mee te nemen. Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van pvc mFLOR?

 •  - De vloer zelf
 •  - Ondervloer
 •  - Gereedschappen: installatieset, decoupeerzaag, meetlint, potlood, waterpas, afstandhouders. (gereedschap hangt af van manier van leggen: kliksysteem of verlijmen)
 •  - Eventueel: lijm
 •  - Plinten
 •  - Eventueel: overgangsprofielen

Vindt u het klussen maar niks, of wilt u zeker weten dat de klus mFLOR pvc leggen goed geklaard wordt? Maak gebruik van onze legservice. Wij zijn de vloerenspecialist, ook in het egaliseren en leggen van uw nieuwe vloer!

mFLOR pvc visgraat: stijlvolle vloeren

Visgraat is al jaren populair. Aan de populariteit lijkt geen einde te komen. Wilt u ook een mFLOR pvc visgraat vloer bestellen? Een goede keus. De visgraat vloeren zijn stijlvol en tijdloos. Met een mFLOR pvc visgraat wordt de ruimte optisch groter. Het speelse effect van de visgraat vloer weet al veel harten te veroveren. Bent u opzoek naar een mFLOR pvc visgraat? Bekijk dan eens de pvc mFLOR Parva Plus collectie. Deze collectie is razendpopulair. De vloeren hebben stroken van 60,96 cm lang en 11,43 cm breed. Ook deze vloer heeft een slijtlaag van 0,55 mm. Ideaal, zo doet u extra lang met deze pvc mFLOR Parva Plus vloer.

Hoe onderhoud ik mijn mFLOR pvc vloer?

mFLOR PVC is onderhoudsvriendelijk, maar natuurlijk niet vrij van onderhoud. Om zo lang mogelijk van uw mooie vloer te genieten, adviseren wij om regelmatig de stofzuiger over de vloer te halen en wekelijks de vloer te dweilen met de mFlor cleaner. Zo blijft de mFLOR PVC vloer op z’n mooist. Gebeurt er een keer een ongelukje? Zorg ervoor dat er geen plakkende of vuile stoffen blijven liggen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom is het meer dan verstandig om een droogloop- of inloopmat bij de buitendeuren te leggen en goed uw schoenen te vegen. Heeft u ook wel eens dat dilemma: wel of niet schoenen aan in huis? Wij adviseren om uw schoenen uit te doen in huis. Zo is er de minste kans dat de mFLOR pvc vloer snel vuil wordt.

Bestel de mFLOR pvc vloer en profiteer

Bestel nu gemakkelijk en voordelig mFLOR PVC op vloerenconcurrent.com. Heeft u professioneel advies nodig? Wij komen graag bij u langs voor advies over de mFLOR pvc vloer. Ook legservice is mogelijk.

✅ Voordelige prijzen

✅ Persoonlijk advies op locatie

✅ Vakkundige legservice

> Op zoek naar inspiratie? Bekijk ook eens onze andere pvc vloeren. Zo kunt u bij ons Beautifloor pvc kopen én Novilon pvc kopen.

Scroll