Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Novilon PVC vloeren

Novilon PVC vloeren

Novilon PVC vloeren – De mooiste PVC vloeren voor uw woning

Let op! De Novilon pvc collectie is geweizigd naar de Allura pvc collectie

Novilon PVC vloeren: voelt goed, klinkt goed, oogt goed. Comfortabele en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen, dat is Novilon PVC vloeren. De Novilon PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en extreem stil wat zorgt voor optimaal comfort.

De Novilon PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende strok afmetingen, hierdoor heeft u geen hinder van van naden die moeilijk schoon te krijgen zijn. Deze uitgebreide collectie van Novilon PVC vloeren is verkrijgbaar bij Vloerenconcurrent.com: Novilon VTwonen stroken en tegels en de Novilon PVC stroken.

Goed om te weten is dat de Novilon PVC stroken collectie een toplaag heeft van 0,40 mm, deze transparante beschermlaag is voorzien van een PUR finish en zorgt voor eenvoudiger onderhoud en een langere levensduur.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Novilon PVC vloeren.

Bekijk de Novilon PVC vloeren collectie>>

Bekijk de Allura pvc vloeren collectie>>

Scroll