Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Ondervloeren Ondervloeren

Ondervloeren

Geen geluidsoverlast door de juiste ondervloer

Wil je zeker zijn dat je jouw onderburen geen overlast bezorgt? En dat je een ondervloer kiest die voldoet aan de eisen voor geluidsdemping voor appartementen? Dan kan het lastig zijn om zelf uit te vinden welke ondervloeren je het beste kunt gebruiken. De ondervloeren van Vloerenconcurrent.com zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor een maximale kans op langdurig gebruik van je vloer is het van groot belang de juiste ondervloer te kiezen. Ondanks dat je de ondervloer na plaatsing niet meer ziet, zul je het verschil wel degelijk zien en horen. 

Ondervloer 10dB

Een ondervloer heeft naast een isolerende ook een geluiddempende functie. Een geluidsreductie van 10 dB is de standaard maat voor wie veel geluid wil reduceren.

Het beste advies over ondervloeren

De best geluiddempende ondervloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling op de 25ste verdieping van een nieuw appartement? Het bestaat! Ben je niet zeker van de juiste ondervloer die je nodig hebt, Neem voor geheel vrijblijvend professioneel advies gerust contact met ons op. 

Scroll