Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Kwaliteits ondervloeren

Op zoek naar ondervloeren voor onder jouw parket of laminaat? Ondervloeren hebben een isolerend én geluiddempend effect. Fijn voor jou en je buren. Bij Vloerenconcurrent.com vind je ondervloeren in verschillende uitvoeringen. Wil je meer informatie over de voordelen van een ondervloer? Scrol dan helemaal naar beneden, hier leggen wij het voor je uit.

Ondervloeren Ondervloeren

Ondervloer kopen

Een ondervloer voorkomt dat jouw buren of huisgenoten komen klagen dat je te veel lawaai maakt en echt zachter moet gaan lopen. Kies daarom een goede ondervloer die voldoet aan de eisen voor geluidsdemping voor appartementen. Gelukkig voldoen al onze ondervloeren aan deze eisen. De ondervloeren van Vloerenconcurrent.com zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Voordelen ondervloeren

Een ondervloer heeft niet alleen als voordeel dat het isoleert en geluiddempend is, maar het zorgt er ook voor dat je veel langer kunt genieten van jouw nieuwe vloer. Waarom? Omdat de ondervloer vocht, stof en gruis tegenhoudt en daarnaast je nieuwe vloer beschermt tegen de eventuele fouten in de ondergrond.

Geluiddemping van 10 dB

Een ondervloer heeft naast een isolerende ook een geluiddempende functie. Hoeveel geluid vermindert een ondervloer in dB? Gemiddeld wordt het geluid met 10 dB gereduceerd en dat is ook de aanbevolen standaard voor wie geluid wil reduceren.

Bestel nu bij vloerenconcurrent.com

Bestel nu gemakkelijk en voordelig de beste ondervloer op vloerenconcurrent.com. Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent.com geeft geheel vrijblijvend advies, dus neem snel contact op en vindt zo de beste ondervloer.

Tip: Naast ondervloeren kun je bij Vloerenconcurrent nog véél meer accessoires bestellen. Wil je bijvoorbeeld onderhoudsmiddel vloer kopen? Of wil je mooie MDF plinten kopen? Wij zijn van alle markten thuis.

Scroll