Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Tropische hardhoutvloeren Tropische hardhoutvloeren

Tropische hardhoutvloeren

Bij vloerenconcurrent.com ben u aan het juiste adres voor tropische parketvloeren (Tropical woods). Tropische hardhoutvloeren zijn uniek en warm van kleur. De hardheid van tropische houtsoorten is vele malen hoger dan de Europese zoals eiken, grenen enz.  Dit heeft als voordeel dat deze tropische houtsoorten veel slijtvaster zijn! Bijna alle tropische hardhoutsoorten die wij voeren zijn 100% FSC gekeurd. Tropische hardhout vloeren zijn ongeschikt om zwevend te leggen, vanwege de enorme krachten en spanningen die in deze soorten hardhout kunnen voorkomen. Wij adviseren dan altijd om de parketvloer te verlijmen op een vaste ondergrond. Alle tropische houtsoorten worden onbewerkt of bewerkt afgeleverd. De meest voorkomende afwerking is olie of lak. Omdat hout een natuurproduct is wijzen wij er op dat er altijd noesten en spint in kan voorkomen.

Bij vloerenconcurrent.com bent u aan het juiste adres voor de volgende tropische hardhoutsoorten;

Cuchi, Lapachó, Tajibo, Sirari, Ybyraró, Curupau, Tarara Amarillo, Tarara Colorado, Oak distressed visgraat, Oak Triplank en Oak Indian Smoked. Ben u op zoek naar een hardhout vloer die wij niet aanbieden. Neem dan contact met ons op.

Op = Op! Raadpleeg altijd de huidige voorraad.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen tropische parketvloer.

Scroll