Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Wicanders Vinyl Comfort

Wicanders Vinyl Comfort

Wicanders Vinylcomfort – Ultieme luxe

Wicanders is wereldwijd marktleider op het gebied van vloer en wandkruk. De Wicanders vloeren worden al sinds 1868 geproduceerd. De inspiratie; pure grondstoffen uit de natuur die met behulp van moderne technieken worden verwerkt tot ecologische en stijlvolle vloeren van topkwaliteit. Tevens ontwikkelt Wicanders de vloersystemen op dergelijke manier zodat ze het welzijn bevorderen zonder daarbij het milieu aan te tasten.

Modern interieur begint met een Wicanders Vinylcomfort pvcvloer

Het inrichten van een modern interieur met de juiste stijl en persoonlijkheid begint met een mooie expressieve vloer van Wicanders. Door verschillende vormen van natuurlijk kurk toe te passen en te combineren hebben de professionals en trendsetters van Wicanders een unieke collectie ontworpen. Het interieur wordt op een geheel eigentijdse manier benaderd; in harmonie met de natuur en menselijke emoties.

Tevens zijn de Wicanders vinylcomfort vloeren zeer eenvoudig te leggen en gemakkelijk zelf te onderhouden.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Wicanders Vinylcomfort vloer.

 

Scroll