Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Douwes Dekker laminaat Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker laminaat - Stijlvolle laminaatvloeren

Altijd al een lamiaatvloer gewild, maar het liefst voor een voordelige prijs? Douwes Dekker laminaat biedt laminaat aan dat een eerlijke prijs- kwaliteitverhouding heeft. De leverancier beschikt over een ruim aanbod in de laminaatcollectie. Elke laminaatvloer heeft zijn eigen karaktertrekken en specialiteiten. Douwes Dekker laminaat is verkrijgbaar is zes verschillende collecties: Aardig, Spontaan, Sympathiek, Charmant, Elegant en Robuust. Binnen deze zes collecties is er vast en zeker een vloer te vinden die bij u past. Vloerenconcurrent wil u hier graag bij helpen.

De Douwes Dekker laminaatcollecties hebben gemeen dat zij elk gelakt zijn met een krasbestendige laag. Dit is natuurlijk ideaal wanneer er in uw woonruimte regelmatig met meubilair wordt geschoven of wanneer de laminaatvloer met hoge hakken wordt betreden. Ook met spelende kinderen op de laminaatvloer is de speciale krasbestendige laag erg gunstig. Wordt uw droomvloer in de toekomst veelvuldig gebruikt? Ook hier heeft Douwes Dekker een oplossing voor: een slijtvaste laminaatvloer. Het kwalitatieve materiaal zorgt ervoor dat de laminaatvloer lang mee gaat. Douwes Dekker geeft 15-25 jaar garantie op de laminaatproducten, afhankelijk van welke collectie.

Vloerverwarming en laminaat van Douwes Dekker gaat prima samen. De laminaatvloeren zijn niet alleen geschikt voor vloerverwarming, maar ook voor vloerkoeling. In alle seizoenen kunnen er dus aanpassingen gerealiseerd worden om de temperatuur van de vloer te reguleren. Een praktisch voordeel van Douwes Dekker laminaat is dat de vloeren eenvoudig te leggen zijn door het Uniclic legsysteem en safe lock systeem click systeem. Welk systeem aan uw droomvloer gevestigd is, is afhankelijk van de collectie die u kiest.

Wanneer u de perfecte laminaatvloer in uw huis heeft liggen, is het belangrijk om de Douwes Dekker vloer goed te onderhouden. Gelukkig kost dit niet veel tijd en moeite, omdat de vloer makkelijk te onderhouden is.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Douwes Dekker laminaatvloeren.

Bekijk de Douwes Dekker laminaatcollectie>>

 

 

Scroll