Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Europees Eiken

Europees Eiken

Europees eiken

Europees eiken lamelparket is verkrijgbaar in naturel gelakt, geborsteld naturel geolied, wit gelakt en geborsteld wit geolied.  Met deze afwerkingen heeft de Europese eiken lamelparket vloer een warm en natuurlijk uiterlijk. Dankzij de toplaag van ca.3,5 mm met een totaal dikte van 14mm heeft u jaren lang woonplezier. De Europees eiken parketvloer is voorzien van een 2V groef aan de lange zijde van de plank. De Europees eiken collectie is sinds kort ook verkrijgbaar in een visgraat plank. 

Wij adviseren u om de parketvloer geheel te verlijmen. Hiermee voorkomt u de werking van het hout tevens heeft u nagenoeg geen geluidscontact, maar in sommige situaties kan het parket alleen maar zwevend gelegd worden. Bijvoorbeeld in een appartement met een geluidseis.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Europees eiken parketvloer.

Scroll