Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
404

Oops! Deze pagina is helaas niet gevonden.

Zoek opnieuw
Berry Alloc Pure

Berry Alloc Pure

Berry Alloc Pure

Berry Alloc pure pvc vloeren zetten de trend doordat ze verkrijgbaar zijn in een click versie en een lijm versie.  De Pure PVC-stroken en tegels zijn door hun eigenschappen veel sneller te installeren dan andere pvc vloeren dit dankzij het DreamClick locksysteem. Met de Berry Alloc Pure vloeren creëert u verbluffende mooie patronen en designs. Mix verschillende kleuren voor een indrukwekkend effect.

De Berry Alloc pure is 100% waterbestendig dit maakt de pvc vloer perfect voor gebruik in uw badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes. De Pure vloer heeft een beschermende polyurethaanlaklaag waardoor de pvc vloer makkelijk te reinigen is. Niet te vergeten de Berry Alloc Pure vloer heeft uitstekende geluidsdempende eigenschappen. 

Door het DreamClick locksysteem zijn de tegel en hout structuren perfect samen te klikken en te matchen. De 9 unieke stroken met de XXL pvc afmetingen van 1,84m heeft een visuele impact op het ruimtegevoel in de kamer.  De XXL pure pvc vloeren zorgen overigens voor een snelle installatie en afwerking van de Berry Alloc pure pvc. Bij Berry Alloc Pure vloeren staat het respect voor natuur en milieu op nummer 1. Pure vinylvloeren zijn 100% recyclebaar en zijn zo de perfecte vloer voor de wereld van morgen.

Op Berry Alloc Pure vloeren heeft u levenslang garantie voor particulier gebruik.

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel
advies bij het kopen van uw Berry Alloc Pure pvc vloer.

Bekijk de Berry Alloc Pure pvc vloeren collectie>>

Scroll