Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
PVC vloeren actie

PVC vloeren actie

Profiteer nu van onze actie PVC Vloeren…

Van Hemert Woonsfeer staat bekend om haar uitgebreide assortiment PVC Vloeren van hoogwaardige kwaliteit en diverse A-merken. Een aantal jaren geleden waren PVC Vloeren alleen verkrijgbaar voor commerciële doeleinden, de laatste jaren heeft deze prachtige vloersoort ook zijn doorbraak gemaakt op de consumentenmarkt.

PVC Vloeren zijn makkelijk in onderhoud, sterk en trendy. PVC Vloeren zijn verkrijgbaar in click en lijm (dryback) uitvoering. Tevens zijn al onze PVC Vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming dus geen koude voeten in de winterdagen.

Een ongekende actie, speciaal voor u!

De laatste jaren heeft de pvc vloer een doorbraak gemaakt op de consumentenmarkt. Dit heeft een reden, PVC vloeren zijn uniek, makkelijk in onderhoud, sterk en trendy.PVC vloeren zijn verkrijgbaar in click en lijm (dryback) uitvoering en zijn tevens geschikt voor vloerverwarming, dus geen koude voeten!

Normaal kost deze PVC Vloer €59,95 p/m2.

Nu voor slechts €49,95,- p/m2.

Dit is inclusief het leggen en egaliseren (3mm beton). Actie loopt t/m 31 januari. (reserveren is mogelijk)

Deze actie geldt alleen in de plaatsen: Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Poortugaal, Heerjansdam, Rhoon en Hendrik-Ido-Ambacht. Elders in het land neem contact met ons op.

Scroll