Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
404

Oops! Deze pagina is helaas niet gevonden.

Zoek opnieuw
Saffier laminaat vloeren Saffier laminaat vloeren

Saffier laminaat – The new generation laminaatvloeren

De saffier laminaat vloeren collecties is van alle markten thuis. Dit komt doordat de Saffier laminaat collecties ruim 20 jaar ervaring hebben. Door deze ervaring is de ultieme laminaatvloeren collectie ontwikkeld; De Saffier laminaat collectie. Helemaal gebaseerd op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen.

De Saffier laminaat collectie heeft een prachtige, natuurlijke look met mooie houtstructuren. Hierdoor creëer je een grandioze sfeer met de vloer die precies bij u en uw interieur past.

De vloer is geschikt voor vrijwel alle gelegenheden en ruimtes. De vloer is bestendig tegen intensief gebruik. Saffier vloeren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat de vloer tegen een stootje kan.
Meer dan 150.000 huishoudens zijn overtuigd van de kwaliteit van Saffier vloeren!

De Saffier laminaat collectie heeft vier verschillende collecties, elk met zijn eigen bijzonderheden. De collecties bestaan uit; Saffier laminaat Avenida, Saffier laminaat Entrada, Saffier laminaat Serenade en Saffier laminaat Maxx.
Doordat de Saffier laminaat vloeren verdeeld zijn in vier verschillende collecties kunt u nog beter de juiste vloer vinden die bij u past.

Kortom, een prachtige nieuwe ‘generatie’ laminaat voor een scherpe prijs!

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Saffier laminaat vloer.

Scroll