Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.
Quick Step Classic laminaat nu met Hydroseal

Quick Step Classic laminaat nu met Hydroseal

Sorteer op:
Quick-Step Classic laminaat nu met Hydroseal Maak kennis met de nieuwste generatie laminaatvloeren! De Hydroseal collecties van Quick-Step zijn voorzien van een waterafstotende bovenlaag, waardoor de vloeren 100% waterdicht zijn. Naast de Majestic, Impressive, Impressive Ultra en Eligna, is nu ook de Classic aan de Hydroseal collectie toegevoegd.

Bekijk de collectie hier.

Dankzij de innovatieve, waterafstotende Hydroseal coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echt waterbestendige laminaatvloeren ter wereld. Het vloeroppervlak is volledig dicht, zodat bacteriën, vuil en vlekken geen kans krijgen om in de vloer te dringen. U kunt ze gewoon schoonvegen met een vochtige doek. Ook kunnen alle Quick-Step Hydroseal vloeren in vochtige ruimtes worden gebruikt.

Een evenwichtige combinatie
De Classic collectie biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk gevoel. De standaardplanken van 8 mm bieden diverse afwerkingsmogelijkheden en met een Impression voeg bij vele dessins worden de planken op een subtiele manier benadrukt.

Alle voordelen op een rij:

  • Brede waaier aan prachtige patronen en kleuren. 
  • Waterbestendig.
  • Krasbestendig dankzij Scratch Guard.
  • Uiterst sterk en duurzaam kliksysteem.
  • Afgedichte toplaag die eenvoudig te reinigen is. 
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Tot wel 25 jaar garantie.
Vanaf nu verkrijgbaar
De Quick-Step Classic Hydroseal collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Belangrijk: de huidige Classic en de nieuwe Classic Hydroseal kunnen NIET door elkaar worden gebruikt. 

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent.com geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Quick-Step Laminaatvloer.

Scroll