0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.
Woonmaand

Woonmaand

Sorteer op:
Oktober woonmaand: remedie tegen de sombere dagen

De oktober woonmaand staat helemaal in teken van het gezellig maken van het huis. Tijd voor vernieuwing. Ofwel: tijd voor een nieuwe vloer! Natuurlijk bent u nu op zoek naar nieuwe inspiratie en ideeën. De mapjes op Pinterest zijn al gemaakt en vol enthousiasme gaat u de woonmaand oktober tegemoet. Ziet u het al voor zich? De laminaat of pvc vloer van uw dromen op de vloer, een prachtig kleedje hierop en de kaarsjes aan op tafel. Haal het warme dekentje voor op de bank maar alvast van zolder!

Oktober woonmaand acties

Wij helpen ook graag een handje mee met het gezellig maken van de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Een nieuwe vloer kan al ontzettend veel doen met de sfeer in het huis. Zo wordt het binnenshuis steeds meer winterproof. De oktober woonmaand wijst de sombere winterdagen vriendelijk maar dringend de weg naar de deur. Kom maar op met de oktober woonmaand actie. Oktober woonmaand korting: Tijdens de hele oktober woonmaand zijn de Forbo PVC vloeren met fikse kortingen te bestellen op Vloerenconcurrent.com. Profiteer nu van maar liefst 21% korting op onze warme, sfeervolle Forbo pvc vloeren.

Oktober woonmaand: maak het niet te moeilijk!

We zitten meer binnen, dus hebben we meer tijd om te klussen. Klinkt logisch, toch? Wilt u wel van de oktober woonmaand acties profiteren, maar is klussen niet uw favoriete bezigheid? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij leggen snel en vakkundig uw vloer. Dat maakt de oktober woonmaand acties nóg leuker! Extra tip: wist u dat onze verzendkosten net zo hard gedaald zijn als de temperaturen? Bestelt u een nieuwe vloer boven de €500, dan zijn de verzendkosten gratis! Dat maakt de oktober woonmaand acties nog leuker! Lees hier snel meer over de verzendkosten.

Scroll