Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

Verzendkosten en bezorging

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen 3 - 5 werkdagen de bestelling op het aangegeven bezorgadres. Uiteraard mits de producten voorradig zijn, dit kan variëren per product.

Heeft u de bestelde producten op korte termijn nodig? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we bespreken wat mogelijk is. Wij denken graag mee.

Verzendkosten per type product

De verzendkosten variëren per type product. In het overzicht hieronder worden de prijzen duidelijk weergegeven.

Belangrijk:

> De bovenstaande verzendkosten gelden, mits het anders is vermeld bij een product. Dit kan af en toe voorkomen.

> Afwerkprofielen van 100 cm besteld? Dan gelden dezelfde bezorgkosten voor de accessoires, dus €8,95 in NL en €12,95 in BE. Wel zo prettig!

Onze bezorgdiensten

Vloerenconcurrent.com beschikt over een eigen bezorgdienst en extern vervoerdienst. Hierdoor zijn wij erg flexibel met het bezorgen van uw bestelling. 

Bij een kleinere bestelling maken wij gebruik van een bezorgdienst. Dit wordt uiteraard in overleg met u gedaan. Bij onze extern vervoersdienst wordt u door middel van een track and trace op de hoogte gehouden van uw bestellingstatus. U ontvang de Track & Trace wanneer uw bestelling is aangemeld bij onze externe vervoerdienst.

Let op

Bij de bezorging worden de goederen afgeleverd achter de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen of palletwagen bereikbaar is.

Afleverdatum en tijd

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, nemen wij binnen 24 uur contact met u op, om de leveringsdatum af te spreken. Hier kunt u aangeven wanneer het voor u het beste uitkomt.

bestelling-afhalen-vloerenconcurrent.com

Wij bezorgen ook 's avonds of op zaterdag.

Bezorgafspraak verplaatsen

Indien de afspraak niet door kan gaan, dient u minimaal 24 uur van te voren dit aan ons door te geven. Wanneer u niet thuis bent, moet er uiteraard een nieuwe afspraak gemaakt worden. Wij zijn helaas genoodzaakt daardoor €75,- extra aan bezorg- en onkosten in rekening te brengen.

Scroll