Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

PVC en laminaat vloer laten leggen

Wilt u uw nieuwe vloer laten leggen door professionals? Goed nieuws! Vloerenconcurrent.com komt graag uw parket, laminaat of pvc vloer leggen. Ideaal wanneer u weinig tijd heeft of wanneer u het liever aan de professionele legservice van Vloerenconcurrent.com overlaat. Optimaal genieten van een perfect gelegde PVC of laminaat vloer? Zet ons team stoffeerders in en profiteer van een strak gelegde vloer.

Plan een afspraak in

Prijs legservice

Naast onze legservice, egaliseren wij ook uw vloeren. Maar wat kost het leggen en egaliseren nu eigenlijk? Er wordt altijd een prijs per vierkante meter gehanteerd. Daarnaast verschilt het per vloersoort wat er per m² wordt gerekend. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waar worden de vloeren gelegd?

Vloerenconcurrent.com biedt het egaliseren en de legservice van vloeren aan in zowel omgeving Rotterdam als omgeving Nunspeet. Wij komen langs als uw woning of bedrijfspand in een straal van 50 km vanaf Rotterdam of Nunspeet ligt.

Vraag een offerte aan

Maak gebruik van onze legservice en laat uw pvc vloer of laminaat vloer op een deskundige manier gelegd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan door het contactformulier in te vullen.

 

Voordelen van onze legservice

  • Ruim 15 jaar leg ervaring
  • Pvc, laminaat en parket
  • Direct persoonlijke offerte
  • Breed assortiment aan vloeren
  • Alle benodigde materialen worden geregeld
  • Totaalplaatje mogelijk: bestelling van de vloer, legservice en afwerking
Scroll