0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

Kortingen en aanbiedingen op vloeren

Een nieuwe vloer kopen merkt u vaak wel aan uw portemonnee. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Bij Vloerenconcurrent.com loopt er altijd wel een aanbieding op laminaat bijvoorbeeld. Daarnaast zorgen wij altijd voor goedkope vloeren en vloeraccessoires. Zo worden de kosten van uw droomvloer geminimaliseerd. Wel zo fijn!

Houd deze pagina goed in de gaten, want hier zijn regelmatig aanbiedingen op vloeren te vinden. Zowel op de PVC vloer kunt u korting krijgen als op de laminaat vloer.

Welke actiecodes vloeren zijn er momenteel?

Kortingscode op uw vloer? Dit is momenteel niet nodig bij de Forbo Allura pvc collectie.! U krijg standaard op deze collectie 21% korting.  

Aanbieding laminaat

Nog even en de nieuwe laminaatvloer is besteld. Natuurlijk bent u wel warm te krijgen voor een aanbieding op laminaat. Laminaat met korting, dat zorgt ervoor dat we nóg meer genieten van de nieuwe vloer. 

Voor verschillende merken kunt u korting op het laminaat krijgen. Bent u op zoek naar een aanbieding op Quick Step laminaat? Dit populaire merk is bijvoorbeeld regelmatig in de aanbieding. 

Wij hebben regelmatig een aanbieding laminaat of een kortingscode op laminaat. Een kortingscode op laminaat bij Vloeren concurrent kunt u regelmatig op deze pagina vinden. Goed nieuws: vaak geldt de kortingscode op ál onze producten. 

Klik hier en scrol naar beneden om te zien welk laminaat in de aanbieding is.

Aanbieding pvc

Een PVC vloer aanbieding, wie zoekt dat nu niet. Heerlijk om wat geld over te houden, wellicht wilt u dat besteden om uw slaapkamer, woonkamer of keuken helemaal op-en-top te stijlen.

Korting op een pvc vloer, dat is met enige regelmaat mogelijk bij Vloerenconcurrent. Wat voor soort pvc vloer zoekt u? Houd Vloerenconcurrent.com in de gaten voor klik pvc aanbieding, zelfklevende pvc stroken aanbieding en een pvc visgraat aanbieding.

Aanbieding afwerkprofielen en andere accessoires

Ook onze andere vloeren en accessoires zijn regelmatig in de aanbieding. 

Voordelige prijzen

Persoonlijk advies op locatie

Vakkundige legservice

Gratis bezorging vanaf €500,-

Op zoek naar kortingcodes voor uw vloer? Profiteer nu van onze kortingen ➥ ✅ PVC, laminaat en parket ✅ Advies op locatie ✅ Professionele legservice

Scroll