Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Advies op locatie: alles voor de mooiste vloer

Nog even en u kunt volop genieten van uw nieuwe vloer. Een nieuwe vloer kopen is voor de meeste mensen een leuk project. Uw huis krijgt namelijk een totaal nieuwe uitstraling door de nieuwe vloer. Een frisse look!

In onze webshop heeft u een prachtige vloer gezien. Maar hoe ziet deze vloer er in het echt uit? Wij komen graag bij u langs voor advies over de vloeren. Want wat is een matching kleur voor uw nieuwe vloer, past het bij uw interieur en wat zijn de mogelijkheden? Wanneer wij vloer advies op locatie geven, brengen wij uiteraard de gewenste stalen mee. Geef van te voren aan of u advies wilt over houten vloeren, advies over laminaat, pvc of marmoleum. Wij zorgen voor het voorbeeldmateriaal.

Advies op locatie is nu mogelijk in de volgende provincies: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant.

Wij meten uw vloer op

Terwijl u de voorbeeldstalen van onze vloeren bekijkt, meten wij de oppervlakte van uw vloer op. Wij kijken naar de mogelijkheden van de vloer en geven u uiteraard deskundig kleuradvies. Ook wordt er meegedacht over de ondervloeren, plinten en voor- en nadelen van de vloer. Wij geven deskundig en eerlijk advies, want het is fijn om te weten waar u aan toe bent.

Vloer advies: zo werkt het

Wat een opluchting, u kunt gebruik maken van onze vloer adviesservice! Een nieuwe vloer - bijvoorbeeld een pvc vloer - in het echt zien is vaak toch fijner dan via de webshop. Voel en zie uw toekomstige vloer. Vraag vloer advies op locatie aan.

  1.     Maak een afspraak

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons service product in de link te bestellen. Wij plannen een afspraak met u in. Geef direct door om welke vloer het gaat. U kunt uiteraard meerdere vloeren doorgeven. Wij zorgen voor de voorbeeldstalen.

  1.     Wij geven advies

Advies op locatie heeft als voordeel dat u de vloer echt kunt ervaren. Daarnaast geven wij u deskundig advies over de kleur, voordelen en nadelen van de vloer. Stel vooral vragen, wij zorgen graag voor duidelijkheid.

  1.     Inmeten van de vloer

De vloer wordt door ons deskundig en snel opgemeten. Hoeveel laminaat of pvc heeft u nodig? Dat berekenen wij. Ook de accessoires als ondervloeren en plinten worden berekend.

  1.     Prijs op locatie

Nadat u erover uit bent welke vloer het gaat worden, maken wij direct de offerte. Zo weet u gelijk hoe het kostenplaatje eruit ziet.

  1.     Wij plaatsen de bestelling

Wanneer u direct overtuigd bent dat dit dé droomvloer is, maken wij een exacte offerte en wordt de bestelling geplaatst. Twijfelt u nog? Dan maken wij een globale offerte.

  1.     Maak gebruik van onze legservice

De vloer is besteld, nu rest alleen nog het leggen van de vloer. U kunt ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen of u kunt de vloer laten leggen. Maak gebruik van onze legservice. Zo bespaart u moeite en tijd, en weet u zeker dat de vloer op een deskundige manier gelegd wordt.

Gratis advies op locatie?

Advies over vloeren op locatie, dat klinkt natuurlijk fantastisch. Maar wat kost dat eigenlijk? Normaal gesproken rekenen wij voor een adviesgesprek €40. Dit kunt u hier direct bestellen.

Goed nieuws: gratis advies op locatie is mogelijk! Gaat u akkoord met de opdracht, dan bestellen wij de vloeren direct. De kosten van á €40,- adviesservice op locatie worden met de bestelling verrekend. Zo ontvangt u dus gratis advies op locatie! Besluit u uiteindelijk de vloer niet bij Vloerenconcurrent.com te bestellen, dan wordt het bedrag van €40,- uiteraard niet verrekend.

Profiteer van onze voordelen

Ontvang advies op locatie over uw vloer en profiteer van onze voordelen:

✅ Voordelige prijzen

✅ Advies op locatie

✅ Gratis bezorging vanaf €500,-

✅ Vakkundige legservice

Scroll