Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 25 jaar ervaring
Star Beoordeeld met en 9.9 (55)
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
... 0
Winkelwagen is leeg.

Vloer laten egaliseren: professionele egaliseerservice

Project vloer is in volle voorbereiding. Nu blijkt alleen dat de ondervloer verre van egaal is. Geen paniek, een vloer laten egaliseren is de perfecte oplossing voor een strakke ondergrond. Wij zorgen ervoor dat de ondergrond weer helemaal egaal wordt. Vul het formulier in voor vloer laten egaliseren: op naar een mooie, nieuwe vloer.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat het kost om uw vloer te laten egaliseren?
Vul het onderstaande formulier in. Wij zorgen voor een scherpe offerte.

 

Wat komt er kijken bij een vloer laten egaliseren?

Een nieuw stukje vinyl of een mooie dunne pvc vloer om uw woning te complimenteren. Dat staat toch een stukken fraaier zonder zichtbare gaten of hobbels in de ondervloer. Voorkom oneffenheden die door de bovenvloer schijnen en kies ervoor om uw vloer te laten egaliseren. Zo zorgt u pas echte voor een eyecatcher in uw woning. U kunt dit uiteraard zelf doen, maar dan heeft niet de garantie dat dit op een juiste wijze gebeurt. Door uw vloer te laten egaliseren bent u er zeker van dat uw vloer strak wordt uitgevlakt.

 • Schone vloer
  Zorg voor een schone ondervloer. Vet- en stofvrij. Zo kunnen wij direct aan de slag en verliezen we geen tijd.
 • Primen
  Voordat we de vloer gaan egaliseren, wordt de ondergrond ingesmeerd met een primermiddel. Dit voorkomt een zuigend effect en bevordert de hechting met egaline.
 • Doseren en mixen
  Met de juiste verhouding en technieken zorgen wij voor een perfect egalisatiemiddel. Klontvrij en klaar voor een mooie vloer.
 • Aanbrengen en verdelen
  De egalisatie is klaar om aangebracht te worden op de ondervloer. Wij zorgen ervoor dat dit op een effectieve en juiste manier gebeurd. Met een spaan of rakel wordt het egalisatiemiddel verdeeld. Het mortel verspreidt zich vanzelf.
 • Droogproces
  Uw vloer is weer beloopbaar na 3-5 uur. De egalinevloer is minimaal na 24 uur volledig uitgehard –afhankelijk van de geëgaliseerde vloerdikte en de omgevingstemperatuur. Kiest u ervoor om uw vloer te laten egaliseren, dan zullen wij per situatie aangeven wanneer deze weer beloopbaar is en wanneer u de nieuwe vloer kunt leggen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Na een dag of 5 is de vloer zeker droog. Om te checken of er nog vocht in de egalisatielaag zit nadat u een vloer heeft laten egaliseren, kunt u plastic folie aanbrengen en deze rondom vastplakken met tape. Merkt u de volgende dag dat er nog condens aanwezig is, dan is de vloer nog niet volledig opgedroogd.

Vloer laten egaliseren: dit zijn de voordelen

Een nieuwe vloer heeft u al in gedachten. Een visgraat parket leek u wel wat. En dan voor boven een pvc-vloer. Prima uitgedacht, ware het niet dat er wat hutsen en butsen aanwezig zijn in de ondervloer. Natuurlijk is het wél de bedoeling dat het eindresultaat straks voor een glimlach zorgt. Door een vloer te laten egaliseren, voorkomt u oneffenheden. Deze worden prima opgevuld met egalisatiemiddel waardoor er niets meer te zien is van onregelmatigheden of zelfs van ongelijke tegels en scheefgetrokken planken. Door de vloer te laten egaliseren kiest u voor een prachtige rechte vloer. Eén waar u trots op kunt zijn.

Vloer laten egaliseren voor diverse toepassingen

Egaliseren is een vak apart. Niet voor niets dat veel mensen ervoor kiezen om een vloer te laten egaliseren door experts. Wij zijn specialist in het egaliseren van de ondergrond voor een:

Wat kost een vloer egaliseren?

Een vloer laten egaliseren zorgt ervoor dat zweetdruppels en gefronste wenkbrauwen u bespaard blijven. Het denkwerk en uitvoeren nemen wij op ons bij het egaliseren van een vloer. Bij een vloer egaliseren komen kosten kijken. De kosten voor een vloer egaliseren is vaak een optelsom van materiaalgebruik en manuren. Daarbij zijn vloer egaliseren kosten van diverse omstandigheden afhankelijk. Denk aan:

 • Oppervlakte van invloed op kosten vloer egaliseren
 • Kosten egaliseren afhankelijk van staat van de ondergrond
 • Mate van voorbehandeling van invloed op vloer egaliseren prijs per m2
 • Kosten egaliseren afhankelijk van materiaal ondergrond

Vloer egaliseren prijs per m2

Voor de beeldvorming is het prettig om een indicatie voor de vloer egaliseren een prijs per m2 te weten. Wij rekenen voor een vloer laten egaliseren €9,95 per m2. Hier gaan we uit van een gemiddelde betonnen vloer waar zo’n 2-3 mm geëgaliseerd dient te worden. Goed om te weten: de prijs is inclusief BTW én inclusief primen en egaliseren.

Kosten egaliseren anhydrietvloer

Kiest u voor een anhydrietvloer – gips ondergrond – voor uw woning, dan hoeft u deze vloer vaker niet dan wel te laten egaliseren. Toch kan het soms voorkomen dat er zich krassen of andere beschadingen voordoen. De coating kan dan stukken minder mooi uitpakken. Zijn er zichtbare beschadigingen? Dan kunt u ervoor kiezen om kosten voor het egaliseren van een anhydrietvloer te maken. Een anhydrietvloer egaliseren kost altijd meer werk dan het egaliseren van een andere ondergrond. Doordat er eerst geschuurd kan worden voordat de primer aangebracht kan worden, vallen de kosten egaliseren anhydrietvloer iets hoger uit.

Vloer laten egaliseren: maak een afspraak!

Wilt u de exacte prijsopgave ontvangen? Meer helderheid over kosten voor egaliseren van een anhydrietvloer? Of bent u benieuwd naar de kosten vloer egaliseren bij een standaard ondergrond, zoals een betonnen vloer of een plavuizen vloer? Laat dan een offerte opmaken voor meer inzicht in de kosten van een vloer egaliseren. Vul het formulier in voor vloer laten egaliseren en u ontvangt van ons een op maat gemaakte én vlijmscherpe offerte. Gaat u akkoord met de kosten vloer egaliseren? Dan kunt u al gauw genieten van een prachtig uitgevlakte vloer.

✅ Snelle en gunstige prijsindicatie

✅ Leverancier van A-merk vloeren

✅ 15 jaar ervaring

✅ Egalisatie- en legservice

Scroll