Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 25 jaar ervaring
Star Beoordeeld met en 9.9 (55)
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
... 0
Winkelwagen is leeg.

Sleuven vloerverwarming dichtzetten: wij zorgen voor een strakke vloer!

Heerlijke warme voeten tijdens de gure wintermaanden of de wat frissere lenteochtend. Dáár heeft u veel voor over. Nadat de vloerverwarmingsbuizen in de geulen zijn gelegd - door uzelf of door een professioneel bedrijf - is het tijd voor het dichtzetten van sleuven vloerverwarming.

Vraag direct een vrijblijvende kosteninschatting op

Benieuwd wat het sleuven dichtzetten van vloerverwarming gaat kosten?
Vul het onderstaande formulier in. Wij zorgen voor een scherpe offerte.

Dichtzetten sleuven vloerverwarming uitbesteden

Wanneer sleuven van vloerverwarming dichtzetten juist wordt uitgevoerd, kunt u optimaal genieten van de vloerverwarming. Voorkom dat de dekking gaat loslaten en gaat afbrokkelen. Juist om ervoor te zorgen dat u jarenlang probleemloos kunt genieten van de heerlijke vloerverwarming, is het essentieel om voor een goede basis te zorgen.

Kies voor het uitbesteden van het dichtzetten sleuven vloerverwarming. Ons professionele team zorgt ervoor dat met het juiste mengsel en de juiste techniek de sleuven vloerverwarming perfect worden dichtgezet. In veel situaties is het belangrijk om na de sleuven vloerverwarming dichtzetten óók te egaliseren.

Vloer egaliseren vloerverwarming

’Is het noodzakelijk om de vloer te egaliseren nadat de sleuven zijn dichtgezet?’ In veel gevallen wel. Dit is geheel afhankelijk van het type vloer dat uiteindelijk gelegd wordt. Wij raden voor het optimale eindresultaat vaak wel aan om de vloer te egaliseren na een vloerverwarming behandeling. Een egalisatiemiddel zorgt er namelijk voor dat de vloer perfect wordt uitgevlakt. En dat is prettig, want zo wordt de uiteindelijke parket, laminaat of pvc vloer een perfect strakke vloer.

Ons stappenplan voor dichtzetten sleuven vloerverwarming

Wij zorgen van A tot Z voor uw nieuwe vloer. Zo zorgen wij voor het dichtzetten sleuven vloerverwarming én kunt u de vloer laten egaliseren door ons vakkundige team. Hoe ziet het stappenplan er precies uit?

  1. Reparatiemortel voor vloerverwarming wordt in de juiste hoeveelheid aangemaakt
  2. Het mengsel wordt vervolgens in kleine cirkels verdeeld over de ruimte
  3. Met een vlakspaan wordt vervolgens de reparatiemortel verdeeld over de sleuven
  4. Vervolgens wordt het gehele oppervlakte strak gemaakt met een spaan
  5. Na het verdelen duurt het droogproces ongeveer 2 tot 4 uur

Kosten dichtzetten sleuven vloerverwarming uitbesteden

Wij hanteren een prijs van €9,95 per m2. Dit is inclusief het benodigde materiaal.

Wilt u de precieze prijs weten? Vul het onderstaande formulier in. Met de doorgegeven informatie maken wij een vrijblijvende offerte voor u aan. Zo weet u exact wat het dichtzetten sleuven vloerverwarming uitbesteden gaat kosten.

Scroll