Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

Sleuven vloerverwarming dichtzetten: een strakke vloer v.a. €9,95 per m2

Heerlijke warme voeten tijdens de gure wintermaanden of de wat frissere lenteochtend. Dáár heeft u veel voor over. Nadat de vloerverwarmingsbuizen in de geulen zijn gelegd - door uzelf of door een professioneel bedrijf - is het tijd voor het dichtzetten van sleuven vloerverwarming. Liever geen risico’s nemen? Besteedt de vloerverwarming dichtzetten uit aan professionals. Dan kun je binnen 8 uur genieten van een perfect beloopbare vloer.

 

Vraag direct een vrijblijvende kosteninschatting op

Benieuwd wat het sleuven dichtzetten van vloerverwarming gaat kosten?
Vul het onderstaande formulier in. Wij zorgen voor een scherpe offerte.

 

Dichtzetten sleuven vloerverwarming uitbesteden

Wanneer sleuven van vloerverwarming dichtzetten juist wordt uitgevoerd, kunt u optimaal genieten van de vloerverwarming. Voorkom dat de dekking gaat loslaten en gaat afbrokkelen. Juist om ervoor te zorgen dat u jarenlang probleemloos kunt genieten van de heerlijke vloerverwarming, is het essentieel om voor een goede basis te zorgen.

Kies voor het uitbesteden van het dichtzetten sleuven vloerverwarming. Ons professionele team zorgt ervoor dat met het juiste mengsel en de juiste techniek de sleuven vloerverwarming perfect worden dichtgezet. In veel situaties is het belangrijk om na de sleuven vloerverwarming dichtzetten óók te egaliseren.

Vloer egaliseren vloerverwarming

’Is het noodzakelijk om de vloer te egaliseren nadat de sleuven zijn dichtgezet?’ Afhankelijk van het type eindevloer is vloerverwarming dichtzetten met een smeermiddel in veel gevallen verstandig. Het dichtzetten van sleuven voor vloerverwarming is vaak nodig om:

  •  - Doortekeningen vanuit de ondervloer te voorkomen
  •  - Door direct contact met de topvloer te voorkomen
  •  - De warmte optimaal te verspreiden
  •  - Druksterkte aan het oppervlak toe te voegen zodat puntbelasting wordt opgevangen

 

In een notendop: door te kiezen voor het dichtzetten van sleuven in de vloerverwarming, gaat u thermische problemen tegen. De gemiddelde watertemperatuur die door verwarmingsbuizen loopt is rond de 35 graden. Komt dit in direct contact met de vloerafwerking, dan kunnen er beschadigingen ontstaan in de topvloer. Natuurlijk wilt u dit niet. Wij raden u dan ook aan om voor het optimale resultaat de vloer te egaliseren na een vloerverwarming behandeling. Egaline is door de flexibiliteit goed te combineren met vloerverwarming. Bovendien; een egalisatiemiddel zorgt er niet alleen voor dat de vloer perfect wordt uitgevlakt, ook verlengt u de levensduur van uw eindvloer met een egalinelaag. En dat is prettig, want zo wordt de uiteindelijke parket, laminaat of PVC-vloer perfect strak en kun je lang genieten van de eindvloer.

Om de sleuven van de vloerverwarming te dichten maken wij gebruik van een uitvlakmortel. Deze mortel hard snel uit. Naast de snelle uithardtijd, is de mortel geschikt om de vloerverwarming sleuven emissiearm dicht te maken.

Hoeveel egaline heb ik nodig?

Zorg er ten alle tijden voor dat u tenminste 3 mm egaline gebruikt om de sleuven van vloerverwarming te dichten. Na het dichtzetten van de sleuven, kunt u er ook voor kiezen om de vloer te laten egaliseren door ons team. Dit om doortekening vanuit de ondervloer te voorkomen en contact van de buizen met de topvloer tegen te gaan. Nadat u de egaline hebt aangebracht is het belangrijk dat u tenminste 8 uur wacht voordat u over het oppervlak kunt lopen. Het is in de praktijk niet altijd nodig om per se 8 uur te wachten. Afhankelijk van de geëgaliseerde vloerdikte kunt u er mogelijk iets eerder overheen lopen.

Wilt u liever geen risico’s lopen bij de vloerverwarming dichtzetten, dan kunt u deze klus beter overlaten aan een professional. Dan kunt u zich richten op klussen waar u zekerder over bent.

Ons stappenplan voor dichtzetten sleuven vloerverwarming

Wij zorgen van A tot Z voor uw nieuwe vloer. Zo zorgen wij voor het dichtzetten van de sleuven voor vloerverwarming én kunt u de vloer laten egaliseren door ons vakkundige team. Maar hoe ziet het stappenplan voor vloerverwarming sleuven dicht maken er precies uit?

  1. Reparatiemortel voor vloerverwarming wordt in de juiste hoeveelheid aangemaakt
  2. Het mengsel wordt vervolgens in kleine cirkels verdeeld over de ruimte
  3. Met een vlakspaan wordt vervolgens de reparatiemortel verdeeld over de sleuven
  4. Vervolgens wordt het gehele oppervlakte strak gemaakt met een spaan
  5. Na het verdelen duurt het droogproces ongeveer 2 tot 4 uur

 

Kosten dichtzetten sleuven vloerverwarming uitbesteden

Wij hanteren een prijs vanaf €9,95 per m2. Dit is inclusief het benodigde materiaal.

Wilt u de precieze prijs weten? Vul het bovenstaande formulier in. Met de doorgegeven informatie maken wij een vrijblijvende offerte voor u aan. Zo weet u exact wat het dichtzetten sleuven vloerverwarming uitbesteden gaat kosten.

Scroll