Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

PVC vloer leggen: Maak gebruik van onze legservice!

De woonkamer is dé ontmoetingsplek van uw woning. Zorg dat je living er charmant bij ligt door een PVC vloer te leggen. PVC zelf leggen is een eenvoudige klus. Maar u kunt het ook overlaten aan professionals. Bij ons kunt u plak PVC leggen of click PVC leggen voor commerciële- en woonruimtes. Bekijk ons assortiment en bestel uw droomvloer!

Verschillende soorten PVC kliklaminaat leggen

Wanneer een nieuwe vloer moet worden gekozen, rijst automatisch de vraag welke vloer het meest zal voldoen aan de uitdagingen van de ruimte. Wilt u een vloer leggen die enige draagkracht bezit en bestand is tegen dagelijkse beslommeringen. Dan kunt u kiezen voor diverse oplossingen. Tegels zijn ideaal voor ruimtes die blootgesteld worden aan wisselende vormen van belasting, maar wellicht is dit niet de charme waar u naar op zoek bent. Bent uw wel op zoek naar de robuuste eigenschappen van tegels, maar met een authentieke uitstraling, kies dan voor een PVC vloer leggen. U heeft de keuze uit verschillende manieren van uw PVC vloer leggen:

  • Plak PVC leggen
  • Click PVC leggen

Vraag een offerte aan

Zelf PVC vloer leggen

Elke ruimte wordt mooier met een PVC vloer. Zeker wanneer deze professioneel gelegd is. Bij ons is het mogelijk om verschillende soorten PVC vloeren te laten leggen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om PVC zelf te leggen. Toch is dat niet voor elke PVC vloer aan te raden.

Zelf plak PVC leggen

Het grootste verschil met click PVC leggen is dat plak PVC leggen niet door iedereen gedaan kan worden. Wij raden u aan om plak PVC te laten leggen door een professional. Dit soort PVC wordt verlijmd aan de ondergrond en dient in één keer goed gedaan te worden. Daarbij is het noodzakelijk dat de ondergrond is uitgevlakt. Dit kunt u het beste doen door de ondervloer te egaliseren – een zeer tijdrovende klus. Bovendien is het een klus dat alleen kan worden uitgevoerd door de handigste doe-het-zelvers.

Het grote verschil met klik PVC leggen is dat u meer vrijheid heeft met plak PVC. Dit komt omdat u bij het leggen niet afhankelijk bent van één richting. U kunt kiezen uit vele patronen. Denk er bijvoorbeeld eens aan om:

  • Plak PVC te leggen in visgraadvorm
  • Een Hongaarse punt te creëren met plak PVC
  • Rechte stroken plak PVC te leggen

Maak gebruik van onze legservice!

Een PVC vloer leggen met een kliksysteem is stukken eenvoudiger om zelf te doen. Er zijn enkele stappen die u hierbij dient te doorlopen. Met onderstaand stappenplan, kunt u binnen afzienbare tijd genieten van een zelf gelegde PVC vloer:

  1. Meten voor u uw klik PVC vloer gaat leggen Meten is weten. Beoordeel daarom hoe groot de ruimte is waar u het PVC wil leggen. Dan kunt u alvast van tevoren rekening houden met het snijverlies.
  2. Ondergrond schoonmaken Anders dan bij plak PVC leggen is het niet nodig om te vloer te egaliseren. Kiest u voor een kliksysteem waarbij u de PVC stroken zo in elkaar kunt klikken? Dan kunt u deze stap overslaan. Klik PVC is namelijk stukken dikker waardoor de ondergrond niet uitgevlakt hoeft te worden. Maak wél de vloer schoon door deze uitgebreid te stofzuigen.
  3. Acclimatiseren voor PVC vloer leggen PVC dient net als hout altijd eerst te acclimatiseren. Laat voor u het PVC laminaat gaat leggen het product wennen aan de kamertemperatuur. Hou hiervoor een richtlijn van 24 uur aan.
  4. Klik PVC leggen U kunt overgaan tot de laatste stap; PVC zelf leggen. Snijdt met de rolmaat en een stanleymes de stroken eenvoudig op maat. Doe dit door de strook aan de bovenzijde in te snijden en deze voorzichtig af te breken. Is de vloer dikker dan 5 mm, dan werkt het beter wanneer u het materiaal zaagt of gebruik maakt van een snijmachine.

PVC vloer leggen: onze prijs

De prijs voor PVC inclusief leggen, hangt af van het type PVC dat u wilt aanschaffen. Kiest u voor plak PVC leggen, dan dient de ondervloer eerst egaliseert te worden. Zeker wanneer u kiest voor een PVC vloer leggen op beton. Voor het egaliseren van de vloer rekenen we vanaf €9,95 per m2, de exacte prijs hiervoor is afhankelijk van de ondergrond en de dikte van de laag. Voor PVC leggen, rekenen we verschillende prijzen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor elk type vloer.

Plan nu een afspraak in voor onze pvc legservice. Dit kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. 

Scroll