Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

I.v.m onze vakantie web - bestellingen worden vanaf 2 december weer verstuurd. 

Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

Gratis advies op locatie 

Gratis vloeradvies aan huis

Ontvang persoonlijk vloeradvies bij u thuis, maak een afspraak met onze adviseur. Ontdek aan de hand van onze adviezen welke vloer het beste bij uw interieur past. Wilt u graag een aantal vloerenstalen in uw huis zien liggen én ons advies ontvangen? Wij geven gratis vloeradvies aan huis vanaf 35m2.

Vloer advies: zo werkt het

Met jarenlange ervaring en veel passie voor vloeren, geven wij graag vloeradvies bij u thuis. En dat is prettig, want een vloer bekijken in uw eigen woning is toch wel anders dan in een webshop of winkel. Voel en zie uw toekomstige vloer. Vraag vloeradvies op locatie aan.

Hoe ziet gratis advies op locatie eruit? Het stappenplan:

 1. Maak een afspraak
  U kunt eenvoudig een afspraak maken door het bovenstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen 48 uur (op werkdagen) telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Geef direct door om welke vloer het gaat. U kunt uiteraard meerdere vloeren doorgeven. Wij zorgen voor de voorbeeldstalen.
 2. Wij geven advies
  Advies op locatie heeft als voordeel dat u de vloer echt kunt ervaren. Daarnaast geven wij u deskundig advies over de kleur, voordelen en nadelen van de vloer. Stel vooral vragen, wij zorgen graag voor duidelijkheid. Bespreek en bekijk verschillende mogelijkheden zoals een egaline vloer als afwerkvloer en floorcolouring.
 3. Inmeten van de vloer
  De vloer wordt door ons deskundig en snel opgemeten. Hoeveel laminaat of pvc heeft u nodig? Dat berekenen wij. Ook de ondervloeren en plinten worden berekend.
 4. Prijs op locatie
  Nadat u erover uit bent welke vloer het gaat worden, maken wij direct de offerte. Zo weet u direct hoe het kostenplaatje eruit ziet.
 5. Wij plaatsen de bestelling
  Wanneer u overtuigd bent dat dit dé droomvloer is, maken wij een exacte offerte en wordt de bestelling geplaatst. Twijfelt u nog? Dan maken wij een globale offerte.
 6. Maak een afspraak voor de legservice
  De vloer is besteld, nu rest alleen nog het leggen van de vloer. U kunt ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen of u kunt de vloer laten leggen. Maak gebruik van onze legservice. Zo bespaart u moeite en tijd, en weet u zeker dat de vloer op een deskundige manier gelegd wordt.

Advies op locatie is nu mogelijk in de volgende provincies: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant.

De voordelen van vloeradvies aan huis:

✅ Kleurstalen bekijken bij daglicht

✅ Advies over kleur én type vloer

✅ Wij meten in: 100% inmeetgarantie

✅ Altijd één vast aanspreekpunt

Wij geven graag vloer advies aan huis!

 • Bekijk de vloerstalen bij daglicht
 • Ontvang deskundig en uitgebreid vloeradvies
 • Direct persoonlijke offerte na het inmeten
 • Grote keuze collectie PVC vloeren op locatie
Scroll