Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.
Beautifloor

Beautifloor

Beautifloor

Eurocol

Eurocol

Eurocol

Wij zijn het verkooppunt van het merk Eurocol voor de lijmen, egalines, reparatiemortels en primers. Eurocol blijft innoveren. Dat betekent dat ons aanbod ook steeds uitgebreider wordt. Stel je vragen over het gebruik van de Eurocol producten aan onze adviseurs. Wij helpen je graag verder.

Forbo

Forbo

Forbo

James

James

James is een bedrijf dat al sinds 1927 gespecialiseerd is in het onderhouden van meubelstoffen en vloeren zoals tapijt, vloerkleed, vinyl, PVC, LVT, kurk, laminaat, linoleum en (natuur)steen. Met bijna 100 jaar ervaring is James de meest aanbevolen fabrikant van producten en adviezen. Alle producten van James dragen het groene AISE-keurmerk en zijn biologisch afbreekbaar.

Küberit

Küberit

Küberit: De Perfecte Afwerking voor Elke Vloer

Bent u op zoek naar de perfecte afwerking voor uw vloer? Zoek niet verder! Küberit biedt een breed scala aan hoogwaardige vloer- en trapprofielen die elke ruimte een professionele uitstraling geven. Van Küberit 845 trapkant profielen tot Küberit overgangsprofielen, Küberit heeft het allemaal.

Montinique laminaat

Montinique laminaat

Montinique Laminaat

Montinique pvc

Montinique pvc

Montinique pvc

Peitsman

Peitsman

Peitsman: Uw Betrouwbare Leverancier voor Vloeroplossingen

Bij Vloerenconcurrent.com zijn we trots op onze samenwerking met Peitsman, een leverancier die bekend staat om zijn hoogwaardige vloerproducten. Van ondervloeren tot stijlplinten, Peitsman biedt een breed scala aan producten die voldoen aan uw vloerbehoeften.

Quick-step

Quick-step

Quick Step

Therdex

Therdex

Therdex

Wakol en Loba

Wakol en Loba

Wakol Parketlijm: De Beste Keuze voor Uw Houten Vloer

Bent u op zoek naar de beste parketlijm voor uw houten vloer? Zoek niet verder! Wakol Parketlijm is de ideale keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met een breed scala aan producten, waaronder de Wakol PU225, Wakol D1640, en Wakol MS260, biedt Wakol oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Scroll