Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Montinique PVC vloeren

Montinique PVC vloeren

Montinique PVC vloeren

Met de Charente XL collectie van Montinique heeft u voor iedere woonstijl een passende oplossing, van landelijk en klassiek tot modern en industrieel. Montinique pvc vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de zeer matte natuurlijk PU toplaag heeft Montinique de meest matte pvc. De Charente XL collectie van Montinique is een collectie met 15 kleuren die afgestemd zijn op de wensen van de Nederlandse markt, 4 kleuren uit de trend collectie zijn ook nog eens leverbaar als visgraatvloer, hierdoor is de vloer prachtig te combineren met de breedte plank als band en bies.

Montinique pvc is "ftlaatvrij" en is voorzien van een Greenlabel, dit is een belangrijk punt voor Montinique en vooral voor het milieu. Alle kleuren zijn voorzien van een
natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant.

Professioneel advies nodig? Vloerconcurrent.com geeft u geheel vrijblijvend professioneel advies bij het kopen van uw Montinique pvc vloer. 

Bekijk de Montinique pvc vloeren collectie>>

Scroll