Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Montinique pvc: stijlvloer voor een scherpe prijs

Montinique pvc heeft een groot assortiment aan stijlvolle, voordelige én verantwoorde vloeren. Bekijk al onze vloeren en ontdek dé pvc vloer van Montinique. Scrol naar de onderkant van de pagina en lees wat de voordelen zijn van Montinique pvc.

Montinique PVC vloeren Montinique PVC vloeren

De nieuwste snufjes

De huidige vloer is hoognodig aan vervangen toe. Of vanwege slijtage of omdat het aangepast moet worden aan de nieuwe stijl. Montinique pvc zorgt voor een frisse look in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of kantoor. 

De pvc vloer van Montinique is een ideale nieuwe vloer en wel omdat de pvc vloer op-en-top geoptimaliseerd is. Montinique blijft zich in allerlei opzichten volop ontwikkelen. Zowel de pvc vloeren als de laminaatvloeren. Waar is dit aan te zien? De Montinique pvc vloeren zijn van heel goede kwaliteit, hebben een perfecte houtstructuur en zijn daarnaast op een milieubewuste wijze gefabriceerd.

Wat zijn de voordelen van Montinique pvc?

Montinique pvc heeft een heel aantal andere voordelen. Een daarvan is dat de pvc van Montinique voorzien is van een Greenlabel, extra milieubewust dus. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, zijn de voordelen van Montinique pvc op een rijtje gezet:

 • Natuurgetrouwe Register Embossing techniek
 • Greenlabel (ftlaatvrij)
 • Voldoet aan de E.U. Milieu-normen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Emissie arm A+
 • Geschikt voor vochtige ruimtes
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Dempt loopgeluiden tot 5 dB
 • Brede en lange planken
 • Stevige en matte PU-beschermingslaag
 • Woon: 20 jaar (!) garantie
 • Commercieel: 10 jaar garantie

De Montinique pvc vloer is geschikt voor allerlei situaties. Omdat de vloer goed tegen vocht kan, kunt u het zelfs gebruiken voor badkamers en keukens. Een mooie pvc vloer met houtstructuur in de badkamer, dat is natuurlijk op-en-top modern. Montinique pvc geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan elke ruimte. 

Charente XL collectie

Charente XL is de bekendste collectie van Montinique pvc en heeft voor iedere woonstijl een passende oplossing: van landelijk en klassiek tot modern en industrieel. Montinique pvc vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de matte natuurlijke PU toplaag heeft Montinique de meest matte pvc. De Charente XL collectie van Montinique pvc is een collectie met 15 kleuren die afgestemd zijn op de wensen van de Nederlandse markt. Goed nieuws: 4 kleuren uit de trend collectie zijn ook leverbaar als visgraatvloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer prachtig te combineren is met de breedte van de plank als band en bies.

Zoekt u naar Montinique pvc met visgraat? Dan kunt u hier uw hart ophalen. Montinique pvc heeft namelijk visgraat vloeren in overvloed. Zoals eerder genoemd heeft de charente XL collectie van Montinique pvc visgraat vloeren. 

Pvc Montinique is in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het bijzondere aan deze collectie is dat de pvc planken in de standaardmaten verkrijgbaar zijn, maar ook in XL en XXL planken. Montinique pvc is een ervaring opzich. Elke dag.

Tip: nog op zoek naar inspiratie voor vloeren? Therdex pvc, Beautifloor en Allura Love Life heeft een heel uitgebreide collectie vloeren. Of ga eens voor een totaal ander type vloer: de gietvloer!

Deskundige legservice en meer voordelen

Wilt u de pvc vloer van Montinique bij Vloerenconcurrent.com bestellen, dan profiteert u van een aantal voordelen. Zo kunt u gebruik maken van onze adviesservice. Wij geven advies op locatie, zodat u de mooiste pvc vloer kunt bestellen. Tijdens de afspraak laten wij allerlei stalen zien van de Montinique pvc vloer. Zo kunt u echt voelen en ervaring met welke vloer u de beste klik heeft.

Wilt u de Montinique pvc vloer laten leggen? Geen probleem. Maak gebruik van onze legservice: alles voor de mooiste vloer.

Al onze voordelen op een rijtje:

✅ Voordelige prijzen

✅ Professioneel advies

Advies aan huis

Legservice

Bekijk de Montinique pvc vloeren collectie>>

Scroll