Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Therdex pvc vloeren: kwaliteit voor een voordelige prijs

Op zoek naar een voordelige en kwalitatieve Therdex pvc vloer? Dan bent u bij Vloerenconcurrent.com aan het juiste adres. Therdex PVC vloeren zijn zo sterk als een mammoet. Scrol naar beneden en lees wat de Therdex pvc collectie precies inhoudt. 

Therdex PVC vloeren Therdex PVC vloeren

Kwaliteit staat voorop bij Therdex pvc

De huidige vloer is nodig toe aan vervanging. Nu bent u uitkomen bij Therdex pvc. Natuurlijk klinkt een kwalitatieve vloer fantastisch, maar wat houdt die pvc kwaliteit van Therdex eigenlijk in? 

Er wordt beweerd dat de Therdex pvc vloeren zo sterk zijn als een mammoet. Het geheim hiervan ligt in de dikke PU toplaag. De Therdex vloeren hebben namelijk een toplaag van 0,30mm tot wel 0,55mm. Dat betekent dat de pvc vloer van Therdex wel tegen een stootje kan en niet snel slijt. Is de dikte van deze laag belangrijk voor u? Neem dit dan mee in uw beslissing. 

Bij ruimtes die intensief gebruikt worden, is de Therdex pvc vloer zeker aan te raden. Niet alleen vanwege de sterke toplaag, maar ook omdat deze pvc vloer van Therdex een geluidsdempend effect heeft en een heel onderhoudsvriendelijk product is. Wat ook niet onbelangrijk is: de Therdex pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming. Zo worden koude dagen zelfs aangenaam.

Therdex PVC: stroken en tegels

Therdex pvc verkoopt niet alleen stroken pvc, maar ook Therdex pvc tegels. Zowel de tegels als de stroken hebben dezelfde hoogstaande kwaliteit. 

Een ander interessant feitje over Therdex pvc is dat de pvc stroken afgewerkt zijn met een matte PU lak. Dit zorgt ervoor dat de vloer een trendy uitstraling krijgt. Kortom: Therdex pvc vloeren zijn geliefde keuzes bij architecten, projectinrichters en particulieren. En dat is grotendeels te danken aan de moderne designs en voelbare structuren in de pvc stroken. 

Weet u al naar welke kleur Therdex pvc u op zoek bent? Meer een lichte kleur, een warme tint of juist een klassieke donkere vloer? Gelukkig is er voor ieder wat wils. Kijk verder op deze pagina en ontdek de Therdex pvc vloer die bij uw wensen past.

Tip: Zit u nog midden in de oriëntatiefase en wilt u eens verder kijken dan de Therdex pvc vloer? Dat kan zeker. Bekijk eens al onze andere pvc en laminaat vloeren. Of, probeer iets heel anders: de hippe gietvloeren!

Voordelen van Therdex PVC:

Therdex vloeren aanschaffen is een waar genot. Kwaliteit, vele mogelijkheden, duurzaam én de Therdex pvc prijzen zijn echt voordelig. Speciaal voor u alle voordelen op een rijtje:

  • Houtstructuur voelbaar
  • Matte lak
  • PU slijtlaag
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluidsdempend
  • Geschikt voor vloerverwarming (tot 27°C)
  • 15 jaar garantie

De Therdex vloeren zijn geschikt voor huiskamer, slaapkamer en studeerkamer. Weet u al welke kamer opgepimpt wordt met deze prachtige pvc vloer?

Hoe zit het met de duurzaamheid van de Therdex pvc vloer?

Iedereen vindt het prettig als de vloer extra lang mee gaat. Een Therdex pvc vloer is extra duurzaam dankzij de bio-weekmakers en ftlaatvrije vloer. Goed voor mens en natuur. Het mooie aan Therdex is dat zij zich steeds verder blijven ontwikkelen. Zo is elke Therdex pvc vloer voorzien van de verplichte labels én niet-verplichte labels die wel belangrijk zijn. Therdex gaat dus net een stapje verder, zodat u de meest duurzame pvc vloer kunt kopen.

Vakkundige legservice en meer voordelen

Enthousiast geworden over de voordelen van Therdex pvc? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bestel dan nu Therdex pvc, ook inclusief leggen is bij Vloerenconcurrent.com mogelijk. Wat de voordelen zijn?

✅ Voordelige prijzen

✅ Professioneel advies

✅ Gratis bezorging vanaf €500,-

✅ Vakkundige legservice

Tip: Een Therdex pvc vloer bestellen heeft vele voordelen. Kijk ook eens naar onze andere prachtige vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld Beautifloor visgraat pvc of mFLOR pvc kopen. Bij Vloerenconcurrent kunt u allerlei soorten pvc vloeren bestellen.

Scroll