Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Therdex PVC vloeren Therdex PVC vloeren

Therdex PVC vloeren - Voordelige PVC vloeren 

Kwalitatieve Therdex PVC vloeren

Op zoek naar een voordelige en kwalitatieve Therdex PVC vloer? Dan bent u bij vloerenconcurrent.com aan het juiste adres. Therdex PVC vloeren zijn zo sterk als een mammoet. Het geheim hiervan ligt in de dikke PU toplaag. Deze kwaliteitsvloeren hebben namelijk een toplaag van 0,30mm tot wel 0,55mm. Is de dikte van deze laag belangrijk voor u? Neem dit dan mee in uw beslissing. Bij ruimtes die intensief gebruikt worden, is deze vloer zeker aan te raden. Niet alleen vanwege de sterke toplaag, maar ook omdat het een geluidsdempend effect heeft en een heel onderhoudsvriendelijk product is. Wat ook niet onbelangrijk is: deze PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming. Zo worden koude dagen zelfs aangenaam.

Trendy Therdex PVC vloeren

Een ander interessant feitje over deze vloer is dat de PVC stroken afgewerkt zijn met een matte PU lak. Dit zorgt ervoor dat de vloer een trendy uitstraling heeft. Kortom: Therdex PVC vloeren zijn geliefde keuzes bij architecten, projectinrichters en particulieren. En dat is grotendeels te danken aan de moderne designs en voelbare structuren in de PVC stroken. Weet u al naar welke kleur u op zoek bent? Meer een lichte kleur, een warme tint of juist een klassieke donkere vloer? Gelukkig is er voor ieder wat wils. Kijk verder op deze pagina en ontdek de Therdex PVC vloer die bij uw wensen past.

Voordelen van Therdex PVC:

  • Houtstructuur voelbaar
  • Trendy matte lak
  • Kwalitatieve vloer dankzij PU slijtlaag
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluidsdempend
  • Geschikt voor vloerverwarming (tot 27°C)
  • 15 jaar garantie

Professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent.com geeft u professioneel advies over de Therdex pvc vloeren. En dat is geheel vrijblijvend.

Bekijk de Therdex pvc collectie >>

Scroll