Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Forbo Allura pvc

Forbo Allura PVC collectie Forbo Allura PVC collectie

Forbo Allura pvc collectie

De één vindt het een fantastisch project, de andere kiest een nieuwe vloer uit omdat het moet. Gelukkig maakt Forbo Allura het voor iedereen tot een feestje. De Allura vloeren zorgen voor comfort en hebben een perfect natuurgetrouwe uitstraling. Alsof de Forbo vloeren zojuist gezaagd zijn.

Forbo Allura pvc vloeren zijn niet voor niets een veel gemaakte keuze door architecten en projectinrichters. Forbo Allura pvc vloeren zijn verkrijgbaar met een 0,55mm en/of 0,70mm toplaag. Dankzij deze dikke toplaag is dit de juiste keuze voor een kwaliteitsvloer.

De Forbo Allura luxe pvc tegels en -stroken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Allura pvc collectie is beschikbaar in drie systemen:

Wist u dat de Forbo vloeren uit maar liefst 25 verschillende dessins bestaan? U heeft de keus uit steen of hout. Misschien denkt u bij steen - of zelfs bij hout - gelijk aan kou. Niets is minder waar. De Forbo Allura vloeren hebben een isolerende werking, wat er voor zorgt dat de vloer warm aanvoelt. Voor de echte koukleumen onder ons: Forbo Allura is óók geschikt voor vloerverwarming. Heerlijk voor in de winter of tijdens frisse lentedagen.

Forbo Allura vloer bestellen

Deze ideale geluidsdempende en extra isolerende Forbo vloer is té perfect om links te laten liggen. Wilt u de Forbo Allura vloer bestellen? Bij Vloerenconcurrent.com profiteert u van lage prijzen én ideale services.

Professioneel advies nodig? Maak gebruik van onze advies aan huis service voor deze Forbo Allura pvc vloer. Wij komen ook graag pvc vloeren leggen. Met jaren ervaring kunnen wij van A tot Z voor uw vloer zorgen.

> Bekijk ook eens de Saffier pvc vloer en de pvc vloer Montinique.

Scroll