Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Laminaat vloer kopen: vanaf € 14,80 per m2

Modern, grijs, een natuurlijk dessin en het liefst ook gemakkelijk te onderhouden. Bij ons vindt u laminaat vloeren die alle hokjes aanvinken. Een laminaatvloer kopen doet u bij ons. Welke stijl u ook in uw woning hanteert, in ons assortiment vindt u laminaatvloeren die tot de verbeelding spreken. Bekijk uw laminaat online en bestel uw laminaat per m2.

Laminaat vloeren

Verschillende legpatronen laminaat vloeren

Komt u graag creatief uit de hoek? Kan het u niet speels genoeg zijn? Of kiest u toch liever voor een vloer met laminaat zonder poespas. Een laminaat plankenvloer is nog altijd de meest gevraagde laminaat indeling in een woning. Toch neemt de vraag naar speelse motieven toe. Neem nu:

Visgraat laminaat vloeren Vloer laminaat in Hongaarse punt Een vorstelijk Versailles patroon

Kiest u voor speels of houdt u het liever bij een vertrouwde laminaat vloer met plankenindeling? Aan u de keus. Alhoewel een laminaat vloer met planken vaak voorkomt, wil dat niet zeggen dat u met uw nieuwe vloer en laminaat niet kunt uitpakken. U heeft de mogelijk een uniek statement neer te zetten door de speelsheid in uw interieur op te zoeken. Speel met patronen en varieer in kleur en zorg dat uw accessoires de laminaat vloer complementeert. Zo creëert u een huiskamer met een synergetisch geheel.

Laminaat bestellen voor intensief gebruikte ruimtes

Laminaat vloeren en accessoires kunnen het verschil maken in uw woning. Maar wie zegt dat laminaat alleen is voorbehouden aan woonhuizen? Wanneer u op zoek bent naar vloer laminaat voor uw kantoor of 80m2 laminaat voor een winkel, dan kunt u ook bij ons terecht. Houd hierbij wél rekening met in hoeverre de vloer belast gaat worden. U heeft wellicht een sterkere laminaat set nodig wanneer u een winkel heeft waar mensen continu in- en uitlopen. Ook wanner u slecht laminaat van 50m2 nodig heeft in een ruimte dat intensief gebruikt wordt, is het van belang een laminaatvloer te kopen met een hoge laminaatdikte. Bekijk laminaat online en ga voor een laminaat vloer met een dikte van 8 à 9 mm.

De voordelen van een laminaatvloer

De meeste laminaatvloeren kunnen in het hele huis worden gebruikt, bijvoorbeeld, de woonkamer, slaapkamer en keuken en soms zelfs in de badkamer. De reden dat een laminaat vloer multiroom toepasbaar zijn heeft te maken met het feit dat ze een aantal grote voordelen hebben, laminaatvloeren zijn namelijk:

  •  - Krasbestendig en slijtvast
  •  - Geluiddempend
  •  - Gemakkelijk in onderhoud
  •  - Geschikt voor vloerverwarming
  •  - Gemakkelijk zelf te leggen

Ondervloer laminaat

Het is belangrijk om altijd eerst een geschikte ondervloer te plaatsen voordat u start met het leggen van uw laminaatvloer. In een ruimte waar veel geleefd wordt – denk aan de huiskamer – is het verstandig om een ondervloer onder het laminaat te leggen die zowel warmte- als geluidsisolerend is. Naast een geluidsisolerende en warmte-isolerende werking van een ondervloer zorgt een ondervloer ook voor een goede egalisering voor het leggen van de laminaat vloer. Bovendien zorgt een ondervloer ook voor een betere vochtafwering en een langere levensduur van uw laminaat eindvloer.

Zelf laminaat leggen of laminaat laten leggen

Vrijwel alle laminaatvloeren zijn ontworpen met een eenvoudig kliksysteem, ook wel kliklaminaat genoemd. U kunt deze eenvoudig zelf leggen. Mocht u zelf aan de slag gaan met het leggen van uw laminaatvloer zorg er dan voor dat:

  •  - de planken minimaal 48 uur in de verpakking in de ruimte acclimatiseren;
  •  - u de ondergrond met een sterke ondervloer bedekt voor u een laminaat vloer plaatst;
  •  - u het laminaat zeker 1cm van de muur aflegt zodat het vloer laminaat de ruimte heeft om uit te zetten;
  •  - u planken uit verschillende verpakkingen door elkaar heen gebruikt om kleurverschillen in het laminaat te voorkomen.

Laat u de laminaatvloer liever door onze professionals leggen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Topmerken laminaatvloeren voor scherpe prijzen

De naam zegt het al. Vloerenconcurrent heeft een zéér groot assortiment en is met de top scherpe prijzen met recht een concurrent van andere aanbieder met A-merk laminaat vloeren. Bij ons kunt u laminaat kopen van onderstaande A-merken:

Professioneel advies op maat

Met ruim 15 jaar ervaring in de vloerenwereld, met recht een online vloeren specialist geworden. Onze laminaat vloeren zijn zorgvuldig voor u geselecteerd, van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij adviseren u graag bij het kopen van de juiste vloer. Maak gebruik van onze adviesservice aan huis en laat uw vloer leggen door onze vakkundige leggers.

Scroll