Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

PVC vloer kopen: vanaf € 23,95 m2

Een PVC vloer is niet meer weg te denken uit de wereld van vloeren. Waar ligt het geheim van dit succes? PVC vloeren zijn enorm sterk, gebruiksvriendelijk én hebben een heel realistisch hout of steenprint. Bekijk direct het brede aanbod van onze sfeervolle en zorgeloze PVC vloeren.

PVC Vloeren

PVC vloer voor in huis en op kantoor

Mooie PVC vloeren. Daar zijn de pijlen nu op gericht. Het aanbod aan PVC vloeren is gelukkig heel breed en divers. Dat is prettig, want zo zijn de vloeren zowel ideaal voor in huis als voor op kantoor. In huis gelden vaak andere eisen dan op kantoor. Zo wilt u misschien in huis vloerverwarming en is het op kantoor belangrijk dat de PVC vloer geschikt is voor intensief gebruik. Dat is een schot in de roos. Want bijna álle vloeren van PVC zijn geschikt voor vloerverwarming én intensief gebruik.

Wat alle PVC vloeren gemeen hebben, is de unieke en realistische uitstraling. Geniet in de badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer en op kantoor van een prachtige PVC vloer met hout of steen dessin. De natuur in huis, dat kan met PVC vloeren.

Voordelen van een PVC vloer

Heerlijk, zo’n kopje koffie in de vroege ochtend. De race tegen de klok maakt echter korte metten met dit ontspannen momentje, en helaas ook met het kopje koffie. Koffie op de vloer. Handen in de haren. Gelukkig is er met een PVC vloer geen man overboord. Een vochtige doek is met een druppel milde schoonmaakmiddel is voldoende om de schade op te ruimen.

De populariteit van een PVC vloer met natuursteen look of hout look is grotendeels de danken aan de gebruiksvriendelijkheid. Geen olie of schuurmachine komt aan de pas. Wat zijn nog meer voordelen van kwaliteits pvc vloeren?

 • Geschikt voor elke ruimte
 • Slijtvast en ijzersterk
 • Vochtbestendig
 • Geluiddempend
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Eenvoudig te leggen

Een PVC vloer kan gelegd of verlijmd worden. Dit verschilt per collectie. Wil je liever de vloer leggen met een kliksysteem, zodat het op termijn meeverhuisd kan worden? Kijk dan goed hoe de pvc vloer geïnstalleerd dient te worden. Op de pagina PVC vloer leggen wordt uitgebreid uitgelegd hoe het installeren van een pvc vloer werkt.

Hoe onderhoud ik een pvc vloer?

De PVC vloer is online aangeschaft bij Vloerenconcurrent. De vloer is gelegd. Nu rest alleen nog het onderhoud. Voordat de alarmbellen gaat rinkelen, stellen we u graag gerust: een PVC vloer is onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk betekent onderhoudsvriendelijk niet onderhoudsvrij. Regelmatig stofzuigen en dweilen is wel zo prettig om een vieze vloer te voorkomen. Voor het onderhoud van uw mooie pvc vloeren, geven wij graag deze tips mee:

 • Heeft u op kantoor of in de studeerkamer (bureau)stoelen op wieltjes, controleer dan of het zogeheten “zachte” wieltjes zijn die de vloer niet beschadigen. Koop desnoods een onderlegger voor de bureaustoel.
 • Zorg voor een droogloopmat bij de voordeur en achterdeur. Zo voorkomt u dat bladeren, modder en ander vuil naar binnenkomt. Alles voor een schone pvc vloer!
 • Reinig de PVC vloer uitsluitend met reinigingsmiddel wat daarvoor bedoeld is. Lees de gebruiksaanwijzing van het desbetreffende product voor de juiste hoeveelheid.

Het dagelijks onderhoud van uw PVC vloer kunt u eenvoudig doen met een stofzuiger met een zachte borstelmond of swiffer. Wij raden aan om uw PVC vloeren te dweilen met lauw water.

Diverse merken pvc vloeren

Bij Vloerenconcurrent.com hebben wij een enorm assortiment aan PVC vloeren in verschillende kleuren, patronen en legmethodes. Van donkere vloeren tot lichte vloeren, van houtstructuren tot steenstructuren en van planken, tegels tot visgraat.

Houdt u van een stoere look, dan is een pvc vloer met een gave betonlook een absolute aanrader. Neem een kijkje in ons brede assortiment en ontdek de PVC vloer online die bij uw interieur past.

Deze A-merken pvc vloeren kunt u in ons assortiment vinden:

Ruim 15 jaar ervaring + meer voordelen

Wij hebben oog voor detail en gevoel voor sfeer. Graag zorgen wij van A tot Z voor uw pvc vloer. Bij Vloerenconcurrent kunt u niet alleen een PVC vloer kopen, maar ook uw vloer laten opmeten, egaliseren en plaatsen. Een tevreden klant, daar stropen wij onze mouwen graag voor op! Een pvc vloer online kopen bij Vloerenconcurrent? Dat levert deze voordelen op:

 • ✔ Breed assortiment aan PVC vloeren
 • ✔ Advies op locatie
 • ✔ Gratis bezorging vanaf €500,-
 • ✔ Professionele egaliseerservice
 • ✔ Vakkundige legservice

> Tip: bekijk ook eens onze andere vloeren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de laminaat vloeren of parket vloeren.

Scroll