Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails
Aluminium afwerkprofielen Aluminium afwerkprofielen

Aluminium profielen

Aluminium profielen zijn onder te verdelen in onder andere de trapprofielen, hoekprofielen en overgangsprofielen. Afhankelijk van het artikel zijn de aluminium profielen op verschillende manieren voorbewerkt: centraal verzonken geboord, zijdelings verzonken geboord, lateraal verzonken geboord, niet voorgeboord of juist met een zelfklevend strip of een anti-slip inlegstrip. Bij het uitzoeken van de juiste aluminium afwerkprofiel is het dus belangrijk om goed de details door te nemen en voor uzelf scherp te hebben waar u naar op zoek bent. Ook goed om te weten: de afwerkprofielen zijn gemakkelijk te bewerken en te monteren.

De aluminium profielen zijn in allerlei kleuren leverbaar en hebben een dikte tot 4 mm en een lengte tot 4 meter, afhankelijk van het gekozen product. Voor ieder wat wils!

Trapprofielen en hoekprofielen

Trapprofielen en hoekprofielen zijn ideaal om uw trap vakkundig af te werken. Vloerenconcurrent.com biedt een scala aan opties. De aluminium profielen voor de trap en de hoeken zorgen zowel voor een mooie uitstraling als dat ze de veiligheid op uw trap bevorderen. Dankzij het antislipprofiel kunt u met een gerust hart uw nieuwe trap op- en af lopen. 

Overgangsprofielen

De overgangsprofielen, ofwel dilatatieprofielen, zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar geven ook een stijlvolle uitstraling. Vloerenconcurrent.com biedt een uitgebreid assortiment overgangsprofielen aan die geschikt zijn voor verschillende vloeren. Zowel voor houten vloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren als voor elastische vloeren, tapijt en keramiek. Kijk eens rustig verder op deze pagina om de juiste aluminium profiel voor de overgang naar kamers te vinden.

Bestellen

Bestel nu gemakkelijk en voordelig uw afwerkprofielen op vloerenconcurrent.com. Heeft u professioneel advies nodig? Vloerenconcurrent.com geeft u geheel vrijblijvend advies, dus neem snel contact op en vindt zo de juiste aluminium profiel voor uw vloer.

Bekijk alle aluminium profielen>>

Scroll