Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Aluminium profielen

Overgangsprofielen voor de vloer zijn ideaal om de overgang naar kamers netjes af te grenzen of om twee soorten vloerbedekking mooi over te laten lopen. Ook zijn kabels en leidingen goed weg te werken met een overgangsprofiel. Een overgangsprofiel voor de vloer zorgt voor de finishing touch. Of, met andere woorden gezegd: dit maakt uw droomvloer compleet!

Meer weten? Scrol verder naar beneden en vind alle informatie over afwerkprofielen.

Aluminium afwerkprofielen Aluminium afwerkprofielen

Vind de juiste overgangsprofiel

Aluminium profielen zijn onder te verdelen in onder andere de trapprofielen, hoekprofielen, inschuifprofielen en overgangsprofielen. Afhankelijk van het artikel zijn de aluminium profielen op verschillende manieren voorbewerkt: centraal verzonken geboord, zijdelings verzonken geboord, lateraal verzonken geboord, niet voorgeboord of juist met een zelfklevend strip of een anti-slip inlegstrip. 

Misschien duizelen deze begrippen een beetje. Bij het uitzoeken van de juiste aluminium afwerkprofiel is het daarom belangrijk om goed de details door te nemen en voor uzelf scherp te hebben waar u naar op zoek bent. Ook goed om te weten: de afwerkprofielen zijn gemakkelijk te bewerken en te monteren.

De afwerkprofielen zijn in allerlei kleuren leverbaar en hebben een dikte tot 4 mm en een lengte tot 4 meter, afhankelijk van het gekozen product. Voor ieder wat wils! Wist u trouwens dat boren niet per se nodig is bij het vestigen van een overgangsprofiel? U kunt ook gebruik maken van een overgangsprofiel zelfklevend of bijvoorbeeld een hoeklijnprofiel zelfklevend. Heel eenvoudig te monteren.

Trapprofielen en hoekprofielen

Wilt u uw trap mooi afwerken? Trapprofielen en aluminium hoekprofiel zelfklevend zijn ideaal om uw trap vakkundig af te werken. Vloerenconcurrent.com biedt een scala aan opties. Neem bijvoorbeeld een hoeklijnprofiel zelfklevend. Dit product zorgt voor een mooie uitstraling, maar zijn ook heel handig te monteren. Dankzij het antislipprofiel kunt u met een gerust hart uw nieuwe trap op- en af lopen. 

Voor elke vloer

De overgangsprofielen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar geven ook een stijlvolle uitstraling aan uw vloer. Vloerenconcurrent.com biedt een uitgebreid assortiment overgangsprofielen aan die geschikt zijn voor verschillende vloeren. Zowel voor houten vloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren als voor elastische vloeren, tapijt en keramiek. Bent u op zoek naar overgangsprofiel voor een pvc vloer of zoekt u een extra brede overgangsprofiel? In de filter aan de linkerkant van de pagina kunt u aanvinken waar u naar op zoek bent. 

Tip: Zit u nog in de oriëntatiefase? Bekijk eens onze prachtige therdex pvc vloeren of Hebeta pvc vloeren. Of ga eens een heel andere richting op: de moderne gietvloer!

Bestel nu bij vloerenconcurrent.com

Bestel nu uw overgangsprofielen op Vloerenconcurrent.com!

✅ Voordelige prijzen

✅ Professioneel advies

✅ Gratis bezorging vanaf €500,-

✅ Vakkundige legservice

Bekijk alle aluminium profielen>>

Op zoek naar nog meer vloer accessoires? Wij verkopen allerlei producten, bijvoorbeeld primer voorstrijk voor de vloer. Ook kunt u bij Vloerenconcurrent egaline kopen. Van alle markten thuis!

Scroll