Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Parket: unieke houten vloeren

Een échte parketvloer, dat betekent gegarandeerd een sfeervolle huiskamer, slaapkamer of keuken. De hardhouten vloer matcht eindeloos met verschillende type stijlen. Van lichtgrijs tot donkerbruin, parket brengt op een magnifieke manier de natuur en rust in huis.

Parket

Parket: dé houten vloer

Zeg je parket, dan zeg je houten vloer. Parket is een warme en natuurlijke vloerbedekking, die in ieder huis of pand een gezellige look creëert. Het unieke aan parket is dat het echte hardhout geschaafde planken zijn. Geen look-a-likes, maar puur natuur.

Omdat parket echte houten planken zijn, is lakken en oliën van uiterst belang. Een parketvloer vergt wel regelmatig onderhoud, in tegenstelling tot een laminaat of pvc vloer. Daar tegenover staat natuurlijk dat een parket vloer van de hoogste kwaliteit is, lang mee gaat en de unieke echte houten uitstraling heeft. Dat kan ook niet anders met een echte houten vloer parket.

Merken parket: kwaliteit en stijl

Wij verkopen parketvloeren van bekende A-merken. Zo kunt u straks met een gerust hart van de echte parket vloer genieten. Bekijk eens onze merken en smaken, en ontdek welke vloer het beste bij uw huis of kantoorpand past:

Parket planken of visgraat? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Vloerenconcurrent kunt u de juiste parketvloer bestellen. Van het merk Hollandsche vloeren kunt u bijvoorbeeld diverse visgraat parketvloeren bestellen. In het linkerfiltermenu kunt u aanvinken wat de wensen zijn van het parket.

Ook de diverse kleuren van de parket vloer kunt u aanvinken. Wilt u een eiken parketvloer of juist meer een lichte kleur parket? Voor een landelijke look zijn de warme kleuren ideaal, en voor de meer moderne stijl zijn zowel de warme als de witte kleuren vloer parket een goede match.

Wat kost een parket vloer?

Een geheel terechte vraag, want u wilt graag weten of het haalbaar is voor uw budget. De kosten van een parketvloer kan erg variëren. Omdat de prijs altijd per m2 wordt berekend, is de oppervlakte een belangrijke factor voor het bepalen van de prijs.

Wanneer u de prijs voor een parketvloer wilt bepalen, dienen de volgende factoren meegenomen te worden:

Filter op ‘prijs van laag naar hoog’ om de goedkoopste parketvloer te vinden. Houd er wel rekening mee dat een parketvloer prijziger is dan een pvc vloer of laminaat vloer. Doordat parket van echt hout is gemaakt, zijn de aanschafkosten ook hoger.

Wanneer u voor kwaliteit en een échte natuurlijke look wilt gaan, dan is een vloer parket een absolute aanrader. Liever een goedkopere vloer? Bekijk eens onze look-a-like houten vloeren: laminaat en pvc vloeren.

Parket bestellen: profiteer nu!

Als vloerenwinkel hebben wij een groot assortiment aan houten parket vloeren. Kijk verder op deze pagina voor de mooiste parket vloer.

Bestel nu uw parket vloer op Vloerenconcurrent.com!

✅ Voordelige prijzen

✅ Persoonlijk advies op locatie

✅ Vakkundige legservice

> Lijm voor parket: zoekt u lijm voor de parketvloer? In ons assortiment vindt u allerlei vloerlijmen.

Scroll