Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails
Check Meer dan 15 jaar ervaring
Star Professioneel advies
Delivery Truck Scherpe prijzen, snelle levering
0
... 0
Winkelwagen is leeg.

Producten van merk Küberit

Metalen profielen voor textiel- en elastische vloerbedekkingen van aluminium, messing en roestvrij staal, parket- en laminaatprofielen uit aluminium, ontwikkeling en productie van vloerprofielen voor alle soorten vloeren.

Niet veel gerenommeerde fabrikanten van hout- of andere vloerbedekkingen onthouden zich van de installatie met Küberit-profielen. Het brede assortiment standaardprofielen en speciale producten, zoals trapneuzen voor renovatie, maakt Küberit-profielen tot de eerste keuze voor professionele installateurs.

Het assortiment wordt gedistribueerd door industriële en vloerbedekkingen. Gespecialiseerde handel omvat b.v. afdekstripprofielen en randafwerkingen van roestvrij staal, messing of aluminium evenals echt houtfineer, decorfolies of CPL-omhulsels voor de hoogste afschuringsklassen. Met de nieuwste digitale druktechnologie kunnen we decors voor het matchen van vloeren produceren.

Scroll