Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0
Verder met winkelen Naar offertedetails

Legservice vloerenconcurrent.com

Bij vloerenconcurrent.com hebben wij een mooi en groot assortiment aan pvc-, parket-, kurk- en laminaatvloeren. Bij vloerenconcurrent.com bieden wij de mogelijkheid om de vloer vakkundig bij u te leggen. Wij hebben gerenommeerd laminaat-, parket- en pvcleggers met de nodige ervaring.

Het leggen van alle click laminaat-, pvc-, parket- en kurkvloeren is voor iedereen uitvoerbaar. Doordat van alle merken de leginstructies verkrijgbaar zijn, maakt dit het alleen maar eenvoudiger voor u.
Als u dit toch graag wilt laten uitvoeren door één van onze aanbevolen leggers, is dit geen enkel probleem.

PVC lijm vloeren (dry back) zijn trendy, sterk en onderhoudsvriendelijk. Helaas worden er veel fouten gemaakt met het leggen van pvc vloeren. De meest voorkomende fouten worden veroorzaakt door het niet goed egaliseren van de vloer en het niet goed verwerken van de pvc stroken.
De pvc vloer dient altijd op een vlakke ondervloer gelegd te worden. Er mogen geen niveauverschillen in de vloer zitten.


Bij het leggen van pvc vloeren komt er wel het nodige vakmanschap bij kijken. Voordat u de pvc vloer heeft liggen dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden:

  • Primeren van de betonnen vloer
  • Egaliseren
  • Opschuren van de geëgaliseerde vloer
  • Verlijmen van de pvc stroken

Wilt u de gewenste vloer door een van onze gerenommeerde leggers gelegd hebben? Neem dan contact met ons op.

 

Scroll