Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Allura Love Life collectie

Allura Love Life Allura Love Life

Allura Love Life - het begin van een goed verhaal

De Allura Love Life collectie is verkrijgbaar in een lijm uitvoering ook wel de dry-back genoemd en de Love Life Click uitvoering. De Allura Love life collecties staan bekend om de maatvastheid van het pvc en de betrouwbare kwaliteit. Allura Love Life collecties zijn ontworpen en gemaakt in ons mooie Nederland en wel in de Forbofabriek in Coevorden.

Allura Love Life click

Allura Love Life click is eenvoudig zelf te leggen dankzij het geweldige click systeem van Forbo. De Allura Click underlay ondervloer is speciaal ontwikkeld voor de zwevende Allura Love Life Click pvc vloeren. De Allura Love Life ondervloer heeft een geluid reducerende werking. Zie de bijlage bij het product voor de Allura click leginstructies.

> Ook niet onbelangrijk: op deze prachtige Allura Love Life vloer zit maar liefst 15 jaar garantie.

Allura Love Life stroken

Allura Love Life stroken is oersterke pvc dry-back pvc vloer. De Allura Love Life is geschikt voor intensief woongebruik. De Allura Love Life dry-back staat bekend om zijn kwaliteit en zijn maatvastheid.

Wel is het erg belangrijk om de Allura Love Life dry-back en de Click vloeren goed te laten acclimatiseren voor dat u gaat leggen.

Allura Love life: adviesservice + legservice

Professioneel advies nodig? Maak gebruik van onze meetservice. Wij meten de vloer in en geven persoonlijk advies. Geen zin of tijd om de vloer te leggen? Maak dan ook gebruik van onze vakkundige legservice.

> Nog een paar pvc vloeren bekijken? Quick Step pvc vinyl en de Hebeta pvc vloer zijn meer dan een kijkje waard!

Scroll